şarj olarak nasıl abi 1520 kadar iyimi şarj konusundacihaz resmi olarak bugünden itibaren satışta.fiyat da haberde belirttiğim gibi 999TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı. Sanırım Microsoft bir kaç gün geriden geliyor.![]()
çok az farkla gerisinde kalıyor. Çünkü Lumia 1520'de Snapdragon 800 Krait 400 çekirdekleri daha verimli çalışıyor.şarj olarak nasıl abi 1520 kadar iyimi şarj konusunda
Olsun oda bi işlemcidir0,2 GHz hızlı sadece![]()
oyunlarda kasmazsa almayı düşünüyorum. mesela nova3,Ne oldu ortak pahalımıyuh
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Düşünebilirim aslında ortağım hediye eder ya düşünmeye gerek yokalan olur mu?

Hocam 1520 var eğer almak sitersen gebzeye gel gebze center avm de Turkcell de var 2150 tl1520 yi piyasada bulamaz iken. 1320 çıktı ne kafa var bu Nokia da piyasaya sür herkes da olsun on yerden fazla yere sordum yok sadece bimeks te gördüm oda teşire koymuş başka yok
yuh
vatanda 999TL'ye alan arkadaşlarımız da var aramızda. Bunların fiyatı böyle yüksek tutmasının sebebi hafta sonu %25 indirim yaptık demek için.Hani 999 tl idi...![]()
a) Bunlar para saymayı bilmiyor.yuh
diyorum.vatanda 999TL'ye alan arkadaşlarımız da var aramızda. Bunların fiyatı böyle yüksek tutmasının sebebi hafta sonu %25 indirim yaptık demek için.
vatanın yaptığı %30 indirimden pek farkları yok. Olduğundan pahalı satıp (ki böyle alanlar bile var) sonra indirim yaptık diye tekrar satıyorlar. Kim bilir bu taktikle kaç katı kazanıyorlardır..Takip etmesek aaa ne gusel indirim yapmislar % 25 guzel oran deyip hemen alacagiz... millet ile dalga geciyorlar...