Haber Nokia Lumia 1320 Türkiye'de Satışa Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefona L920 den iyi diyenleri anlayamadım, :) Kamerasına da baktınız mı? :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kim dedi Lumia 920'den iyi diye :D Bu cihaz orta segment... Gerçi Lumia 920 de pek üst seviye sayılmaz artık.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
cihaz resmi olarak bugünden itibaren satışta.fiyat da haberde belirttiğim gibi 999TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı. Sanırım Microsoft bir kaç gün geriden geliyor. :)
şarj olarak nasıl abi 1520 kadar iyimi şarj konusunda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o_O:bangin:yuh

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, m542tf ve Nextman
dakamon

dakamon

Üye
Lumia 820 de şöyle yeni pil yapsalar da satsalar şöyle 2000 e yaklaşan bir pil yapsalar lumia 820 o zaman çok süper bir telefon olur valla.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 yi piyasada bulamaz iken. 1320 çıktı ne kafa var bu Nokia da piyasaya sür herkes da olsun on yerden fazla yere sordum yok sadece bimeks te gördüm oda teşire koymuş başka yok

dakamon

dakamon

Üye
1520 yi piyasada bulamaz iken. 1320 çıktı ne kafa var bu Nokia da piyasaya sür herkes da olsun on yerden fazla yere sordum yok sadece bimeks te gördüm oda teşire koymuş başka yok
Hocam 1520 var eğer almak sitersen gebzeye gel gebze center avm de Turkcell de var 2150 tl

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: cank551977 ve Nextman
cank551977

cank551977

Üye
vatanda 999TL'ye alan arkadaşlarımız da var aramızda. Bunların fiyatı böyle yüksek tutmasının sebebi hafta sonu %25 indirim yaptık demek için.

Takip etmesek aaa ne gusel indirim yapmislar % 25 guzel oran deyip hemen alacagiz... millet ile dalga geciyorlar...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Takip etmesek aaa ne gusel indirim yapmislar % 25 guzel oran deyip hemen alacagiz... millet ile dalga geciyorlar...
vatanın yaptığı %30 indirimden pek farkları yok. Olduğundan pahalı satıp (ki böyle alanlar bile var) sonra indirim yaptık diye tekrar satıyorlar. Kim bilir bu taktikle kaç katı kazanıyorlardır..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
o parayı ona vereceğime 1520 alırım zaten onu düşünüyordum ayrı mesele

Üst Alt