Haber Nokia Lumia 1320 Türkiye'de Satışa Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün çıkacak yazıyor haberde, pek mümkün değil bence bu. Bu arada gerçekten 1000 lira olursa ortalığı baya bir sallar.
cihaz resmi olarak bugünden itibaren satışta.fiyat da haberde belirttiğim gibi 999TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı. Sanırım Microsoft bir kaç gün geriden geliyor. :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625'e çok benziyo ekranı ve ramı çok uygun 625 i satıp alsam mı acaba önerir misin? 625'e 780 Tl para verdim çok zarar eder miyim?
Bu Telefona Göre 625 zarar yazın 625'i satıp bunu alıcam :D

teAtalay

teAtalay

Üye
cihaz resmi olarak bugünden itibaren satışta.fiyat da haberde belirttiğim gibi 999TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı. Sanırım Microsoft bir kaç gün geriden geliyor. :)

Doğrudur Microsoft TR baya bir geriden geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben 1520 den vazgeçmem

PureFood

PureFood

Üye
Müthiş fiyat vay be, aferin NokiaGerçi 925 varken bunu almak tartışılır, ancak orta seviye telefonlarda daha büyük ekran arayanlar için iyi fırsat.

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
general mobile discovery elite ile bunun arasında kaldım. oyun performansı iyi olursa bunu almayı düşünüyorum. Lumia 920 de nova3 fena kasıyor mesela... siz elite mi alsam bunu mu alsam?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve 0343434
cank551977

cank551977

Üye
Bu telefon bu fiyat ile cok iyi... cok satacaktir diye tahmin ediyorum... buyuk ekran isteyipte butcesi yetmeyenler icin muthis bir secenek...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ben demiştim 950-1050 TL arasında gelecek diye. Tam arasında geldi. :D Güzel fiyat. Oyun performansı da iyidir sanıyorum. Birkaç video izlemiştim.
Donanımı 525 ile aynı. 820 ve üstü kadar performans vermesini beklemeyin oyunlarda.

Donanım 525 ile aynı değil. 1320'de çift çekirdekli 1.7GHz Qualcomm Snapdragon S4 var, 525'te çift çekirdekli 1GHz Qualcomm MSM8227 var. GPUlar ise aynı. Arayüzde performans farkı olmasa da oyunlarda fark olacaktır.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ben demiştim 950-1050 TL arasında gelecek diye. Tam arasında geldi. :D Güzel fiyat. Oyun performansı da iyidir sanıyorum. Birkaç video izlemiştim.

Donanım 525 ile aynı değil. 1320'de çift çekirdekli 1.7GHz Qualcomm Snapdragon S4 var, 525'te çift çekirdekli 1GHz Qualcomm MSM8227 var. GPUlar ise aynı. Arayüzde performans farkı olmasa da oyunlarda fark olacaktır.
İkisinde de Qualcomm S4 var. Oyunlarda fark yapan şey ise GPUdur. Eski model GPU var sonuçta.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İkisinde de Qualcomm S4 var. Oyunlarda fark yapan şey ise GPUdur. Eski model GPU var sonuçta.

Oyunlarda ön plana çıkan tek şey GPU değil. İkisinde de QC S4 var fakat biri 1.7GHz hızında, diğeri 1GHz hızında.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Oyunlarda ön plana çıkan tek şey GPU değil. İkisinde de QC S4 var fakat biri 1.7GHz hızında, diğeri 1GHz hızında.
Ben buradan alacak olanlara söyleyeyim de Lumia 820 performansı beklemesin arkadaşlar :)

braayn

braayn

Üye
820 candır :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
8Gb az değilmi ortak hemen kovma beni ama alırım belki :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS