enessrsy
Üye
peki abi purity monster kulaklığı kabul ediyormu peki yada destekliyormu
Lumia'ların hepsi Purity destekli.
peki abi purity monster kulaklığı kabul ediyormu peki yada destekliyormu
cihaz resmi olarak bugünden itibaren satışta.fiyat da haberde belirttiğim gibi 999TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı. Sanırım Microsoft bir kaç gün geriden geliyor.Bugün çıkacak yazıyor haberde, pek mümkün değil bence bu. Bu arada gerçekten 1000 lira olursa ortalığı baya bir sallar.

yurt dışında da 400$ civarında satılıyor. Bize de 460$ fiyatla geldi.Yurt dışı fiyatı ne kadar?
Bu Telefona Göre 625 zarar yazın 625'i satıp bunu alıcam625'e çok benziyo ekranı ve ramı çok uygun 625 i satıp alsam mı acaba önerir misin? 625'e 780 Tl para verdim çok zarar eder miyim?

cihaz resmi olarak bugünden itibaren satışta.fiyat da haberde belirttiğim gibi 999TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı. Sanırım Microsoft bir kaç gün geriden geliyor.![]()
İyiymiş fiyatı o zamanyurt dışında da 400$ civarında satılıyor. Bize de 460$ fiyatla geldi.
Güzel fiyat. Oyun performansı da iyidir sanıyorum. Birkaç video izlemiştim.
Donanımı 525 ile aynı. 820 ve üstü kadar performans vermesini beklemeyin oyunlarda.
İkisinde de Qualcomm S4 var. Oyunlarda fark yapan şey ise GPUdur. Eski model GPU var sonuçta.Ben demiştim 950-1050 TL arasında gelecek diye. Tam arasında geldi.Güzel fiyat. Oyun performansı da iyidir sanıyorum. Birkaç video izlemiştim.
Donanım 525 ile aynı değil. 1320'de çift çekirdekli 1.7GHz Qualcomm Snapdragon S4 var, 525'te çift çekirdekli 1GHz Qualcomm MSM8227 var. GPUlar ise aynı. Arayüzde performans farkı olmasa da oyunlarda fark olacaktır.
İkisinde de Qualcomm S4 var. Oyunlarda fark yapan şey ise GPUdur. Eski model GPU var sonuçta.
Ben buradan alacak olanlara söyleyeyim de Lumia 820 performansı beklemesin arkadaşlarOyunlarda ön plana çıkan tek şey GPU değil. İkisinde de QC S4 var fakat biri 1.7GHz hızında, diğeri 1GHz hızında.

işlemcisi Lumia 920 den iyi ama ? o nasıl oluyor?Ben buradan alacak olanlara söyleyeyim de Lumia 820 performansı beklemesin arkadaşlar![]()
0,2 GHz hızlı sadeceişlemcisi Lumia 920 den iyi ama ? o nasıl oluyor?

SD karta kurulum izni wp8.1'le geldiği için sorun olmaz.8Gb az değilmi ortak hemen kovma beni ama alırım belki![]()