bunu yapmasaydın iyiydi abi ya , için gitti ikisine de, aldıracaksın bana 1520'yi debence de
kırmızısından alıp sana hava atcam abi 
renk uyumu 10 numara olmuş işte!!bence de
iyi düşün bana hava mı atıcanbunu yapmasaydın iyiydi abi ya , için gitti ikisine de, aldıracaksın bana 1520'yi dekırmızısından alıp sana hava atcam abi
![]()

iyi düşün bana hava mı atıcan
Bu arada size başka bir sürprizimiz daha olabilir çok yakında![]()

iyi düşün bana hava mı atıcan

Videomu Yoksabu akşam sürprizimiz sizlerle bizi izlemeye devam edin![]()
Allahım Banada Bir Sponsor Ver Yarabbim.gerçi abi ben 1520 alana kadar sen 1820 alırsın havam söner, öğrenciyim nihayetindeiyi düşün bana hava mı atıcan

bu akşam sürprizimiz sizlerle bizi izlemeye devam edin![]()
Bu arada 1320 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, alacağız büyük ihtimalle.evet birinci sürprizimiz bu yarışmaydı ve açıklandı. Bu aralar olaylar çok hızlı gelişiyor. Sıradaki sürprizimiz için bir kaç gün beklemeniz gerekecek.İzliyoruz da süpriziniz, başlat ekranı yarışması mıydı? Yoksa farklı bir şey mi?Bu arada 1320 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, alacağız büyük ihtimalle.
Ali abi oyun performansı hakkında bir şey söyleyebilir misin? Örn: Nova 3...evet birinci sürprizimiz bu yarışmaydı ve açıklandı. Bu aralar olaylar çok hızlı gelişiyor. Sıradaki sürprizimiz için bir kaç gün beklemeniz gerekecek.
daha indirmedim. İndirip denerim senin içinAli abi oyun performansı hakkında bir şey söyleyebilir misin? Örn: Nova 3...

Çok teşekkür ediyorum ne kadar merak ettiğimi biliyorsunuzdurdaha indirmedim. İndirip denerim senin için![]()
Ona göre eliteyi bırakıp bunu almayı düşünüyorum