Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Abi 1320'nin saati neden parlak ?:)

sekajmer

sekajmer

Üye
çok şekerler :)

• Beğen
Tepkiler: 0343434
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
batarya performansını bekliyorum

braayn

braayn

Üye
Abi 1520 ninsaati 1320 e göre daha soluk ekran parlaklık ayarlarıyla ilgilimi yoksa biri amoled biri ips diyemi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu mesajı sana yakın bir bölgede okusaydım hiç şansın yoktu emin ol eve nerden gittiğini biliyorum ona göre :eller:

İncelemeyi bekliyoruz ellerin dert görmesin :) :oke:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve m542tf
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu yapmasaydın iyiydi abi ya , için gitti ikisine de, aldıracaksın bana 1520'yi de :D kırmızısından alıp sana hava atcam abi :D
iyi düşün bana hava mı atıcan:pro:

Bu arada size başka bir sürprizimiz daha olabilir çok yakında:ehe

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve skynet
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ne zamandır merak ediyorum oyun performansını öğrenebilir miyim? Mesela Nova 3 bi indirebilir misiniz kasıyor mu kasmıyor mu diye? ona göre en kısa zamanda alacağım?

sekajmer

sekajmer

Üye
iyi düşün bana hava mı atıcan:pro:

Bu arada size başka bir sürprizimiz daha olabilir çok yakında:ehe
gerçi abi ben 1520 alana kadar sen 1820 alırsın havam söner, öğrenciyim nihayetinde :)

Doğrusu merak ettim

Invoke

Invoke

Üye
bu akşam sürprizimiz sizlerle bizi izlemeye devam edin:eller:

İzliyoruz da süpriziniz, başlat ekranı yarışması mıydı? Yoksa farklı bir şey mi? :DBu arada 1320 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, alacağız büyük ihtimalle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İzliyoruz da süpriziniz, başlat ekranı yarışması mıydı? Yoksa farklı bir şey mi? :DBu arada 1320 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, alacağız büyük ihtimalle.
evet birinci sürprizimiz bu yarışmaydı ve açıklandı. Bu aralar olaylar çok hızlı gelişiyor. Sıradaki sürprizimiz için bir kaç gün beklemeniz gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
BelaMonte

BelaMonte

Üye
evet birinci sürprizimiz bu yarışmaydı ve açıklandı. Bu aralar olaylar çok hızlı gelişiyor. Sıradaki sürprizimiz için bir kaç gün beklemeniz gerekecek.
Ali abi oyun performansı hakkında bir şey söyleyebilir misin? Örn: Nova 3...

alical33

alical33

Üye
1520 yi inceledim de ergonomisi çok iyi elde tutuş falan 8.1 gelsin bi ona göre belki wp ye geri dönerim :)

Üst Alt