Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Rainesto

Üye
Güzel telefon bence ama kamerası 8 mp pureviewli olmalıydı 920nin kamerası gibi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: skynet

Invoke

Üye
Güzel telefon bence ama kamerası 8 mp pureviewli olmalıydı 920nin kamerası gibi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

O zaman fiyat artacaktı. Böyle daha iyi olmuş. Here'ı biliyordum zaten ki bence en iyi uygulaması ama mixradio çok iyiymiş. Bu da bence en iyi 2.uygulaması. Androide düzgün bir şekilde portlanınca mixradio'yu nexusuma da kuracağım.

dakamon

Üye
Allah yardımcısı olsun kameranın bu ne ya

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
portlama işi biraz hayal gibi duruyor. Bir ihtimal Nokia X'ten portlanabilir ama Microsoft ve Nokia hesabıyla çalıştığı için o da zor.

Tepkiler: Dexter Morgan

Invoke

Üye
portlama işi biraz hayal gibi duruyor. Bir ihtimal Nokia X'ten portlanabilir ama Microsoft ve Nokia hesabıyla çalıştığı için o da zor.

İyi kötü bir port var da pek çalışmıyor,şimdilik nokia x den çekmişler tabi.

Invoke

Üye
Hayırlı olsun. İlk izlenimler neler güzel mi cihaz?

Sağ ol.Çok iyi.

6"de fruit ninja oynuyorum. Aslında benim 3.3"lük Rayde 900küsür belki 1000+ da olabilir rekorum vardı. 6" de akarım ama önce cihaza alışmam gerek, tabi deneme sürümü bu, satın almadım, 10 hakkım var. Ben alışana kadar ohooo.

Bu telefonda fruitninjayı iki parmakla oynayamıyorsun, her türlü bir bıçak izi çıkıyor. Ekran çok iyi, kalite akıyor resmen. Boşluklar yok, alttaki tuşlar da çok iyi olmuş. 6" ekran, navigation bar da olmayınca çok iyi valla. Nexus 5 küçük gelmeye başladı. Asphalt 8 akıyor, merak eden varsa. @sasasa741

Tepkiler: BelaMonte ve GuiTaRisT111

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı akıcılık NOVA 3 ve MC 4'te de var. tavsiye ederim.

Tepkiler: BelaMonte ve Invoke

avast

Üye
Çok para. 2 fotoğraf daha ekleyim:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Huseyin nihal atsiz izindeyiz haha benim kitapliga benziya NFK serisini goremedim ama

Tepkiler: Invoke

Bıçak izinden kastını anlamadım. Şarjı nasıl gidiyor? Hiç taktınız mı şimdiye kadar şarja Ben de Z Ultra'yı elime aldıktan sonra G2 küçük gelmişti.

Invoke

Üye
Bıçak izinden kastını anlamadım. Şarjı nasıl gidiyor? Hiç taktınız mı şimdiye kadar şarja Ben de Z Ultra'yı elime aldıktan sonra G2 küçük gelmişti.

Bıçak darbesi işte.

Babam sadece arama yapmış, aramaları cevaplamış akşam geldiğinde %95 şarjı vardı. Neyse biz biraz Aspahlt 8 filan oynayınca %50ye düştü. Biraz da temple run(bu oyunu da hiç sevmem, sırf bedava diye indirdim. ) Biraz da fruit ninja. =P Şu kadar oynadık bu kadar şarj gitti diye bir gözlemim yok valla.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben sabahtan beri yaklaşık olarak 8 saattir aralıksız internet ve twitterdayım şarj %62'ye düşmüş