Aksilik olmazsa bugün bostancı vatana gidip kurcalayacağım. Ali abi sende şans var herhalde. Ya ben alırsam telefonu, o nova 3 gibi oyunlarda kasarsa? aldığım yerde denesem yada bir gün içinde değiştirebilir miyim telefonu?
Aksilik olmazsa bugün bostancı vatana gidip kurcalayacağım. Ali abi sende şans var herhalde. Ya ben alırsam telefonu, o nova 3 gibi oyunlarda kasarsa? aldığım yerde denesem yada bir gün içinde değiştirebilir miyim telefonu?
Aynen ben hepsi burada dan iki tane discovery almıştım ikisini de bir hafta içinde koşulsun gönderdim paramı iade ettiler mağazalarda böyle bir hakkınız olmuyor nedeni de şu mağazada urunu inceleme şansınız var inceleseydiniz diyorlar almadan önce
Bende discovery de sorun çıkmıştı dedim telefonda şu sorun çıktı telefonu koşulsuz geri gönderip paramın iadesini istiyorum diye iade isteği yolluyorsunuz sonra size bir kod yolluyorlar o kod la yurtiçi kargoya gidiyorsunuz ücretsiz yolluyorsunuz hepsiburadaya sonra paranızı yatırıyorlar geri hesabınıza
tercih senin kardeşim. Kamera ve büyüklük sorun değilse; SD karta uygulama kurma desteği de geleceği için, batarya performansıyla Lumia 1320 al derim. Ama 920-935 arasında ben 925 derim.
tercih senin kardeşim. Kamera ve büyüklük sorun değilse; SD karta uygulama kurma desteği de geleceği için, batarya performansıyla Lumia 1320 al derim. Ama 920-935 arasında ben 925 derim.