Nokia Lumia 1020 Almanya’da satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone üzerinde çalışan Lumia akıllı telefon modelleri ile pazarın güçlü oyucularından bir tanesi olan Nokia, geçtiğimiz gün yeni akıllısı Lumia 1020‘yü gün yüzüne çıkardı. Geçtiğimiz sene sunulan Nokia 808 Pureview modelinde ki 41MP kameraya sahip olan model, bu açıdan diğer akıllı telefonlar arasından da sıyrılıyor.

Nokia’nın yeni akıllısı Lumia 1020, Amerika Birleşik Devletleri’nde Windows Phone Store’da satışa sunulmuştu. İlk olarak ABD’nin güçlü cep telefonu operatörlerinden bir tanesi olan AT&T’ye özel olarak sunulacak. Diğer taraftan Lumia 1020 Avrupa‘da da listelenmeye başladı.

Gelen bilgilere göre Nokia Lumia 1020 Almanya’da satışa sunuldu. İki Alman perakende satıcısı Notebooksbilliger ve Nullprozentshop, Lumia 1020′yi satışa sunmuş durumda. Kontratsız olarak satış fiyatı 799€ (1044$) olarak belirlenirken, kontratlı olarak da satın alınabiliyor.

Ancak henüz dağıtım tarihlerinin belli olmadığını da belirtelim. ABD’de ise dağıtım tarihi 26 Temmuz olarak belirlenmiş.

ÖEY

ÖEY

Üye
Haber için :tşk: ama fiyat yüksek geldi bana. 600 dolar civarlarında olacağı konuşuluyordu hep.:hmmm

qwerty5757

qwerty5757

Üye
1044 dolarsa eğer türkiyeki fiyatı baya fazla olacak sanırım :)

alical33

alical33

Üye
türkiyede 2000 i görür heralde s4 700 dolarken 2000 liradan çıkmıştı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için teşekkürler baya pahalı olacak anlaşılan

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
S4un fiyatı düşük sürekli indirim kampanyaları var.
Nokia indirimde yapmıyor millet o kadar parayı nasıl versin.
Talep çokta yüksek olmaz en azından 920 kadar olmaz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
iphone 5 ve s4 ile karşılaştırınca fiyat iyi.benim kesemle karşılaştırınca ise pahalı:)

qwerty5757

qwerty5757

Üye
41MP li 808 in ülkemizde 1500TL den girdiğini düşünürsek Lumia 1020 nin fiyatı normal gibi.

PureFood

PureFood

Üye
Çok hızlı.. Ülkemizdeki fiyatını merak ediyorum doğrusu

Üst Alt