Öneri Nokia lock code V1.0_2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suha Samet

Üye
    Konu Sahibi
Nokia lock code V1.0_2

Nokia lock code V1.0_2

@Safak

@Safak

Üye
ne işe yarıyo tam bu

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
mesaj sayısından hiç bir işe yaramadığını anlayabiliriz, gerekli ve düzgün birşey olsaydı forumda paylaşılırdı, bence yani

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
telefonun güvenlik kodunu bulmaya yarayan bir uygulama. ama bence kullanmayın.

0343434

0343434

Üye
Ben bilgisayarda açmaya çalıştım olmadı.Telefonda da denedim yine olmadı.Herhalde programda sorun var

bayon

Üye
arkadaşlar bilmediğiniz programlara imei nizi yazmayın bizim telefonlarımızda unlock kod özelliği yok

fatih54102

fatih54102

Üye
Bunun zararlı yazılım olduğunu düşünüyorum.

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
Ben bilgisayarda açmaya çalıştım olmadı.Telefonda da denedim yine olmadı.Herhalde programda sorun var
Zararlı yazılım, bence daha fazla uğraşma. Symbian telefonların kodları kırılmaz bu şekilde.
arkadaşlar bilmediğiniz programlara imei nizi yazmayın bizim telefonlarımızda unlock kod özelliği yok
Kesinlikle katılıyorum :spr
Bunun zararlı yazılım olduğunu düşünüyorum.
Bana kalırsa da öyle ben şikayet edip konunun incelenmesini istiyorum. :hmmm

0343434

0343434

Üye
Bizim forumun yöneticileri artık eskiye göre bayağı boşlamaya başladılar bu forumu :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bizim forumun yöneticileri artık eskiye göre bayağı boşlamaya başladılar bu forumu :hmmm
Boşlanan bir durum yok şikayet edeli daha 2 saat olmamış yöneticilerinde insan olduğunu unutmayın 130 sayfa projem var bu arada forumla bile ilgileniyorum siz şikayetinizi edip üstünüze düşeni yapın zaten görürsek buna gerek bile kalmaz aksi takdirde şikayet ettiğiniz takdirde bizde üstümüze düşeni yaparız :oke:

@Suha Samet eğer paylaştığın programda zararlı içerik yok ise videolu anlatım yapıp konutlayabilirsin bana veya diğer yönetici arkadaşlara ulaşırsan konunun devamını getiririz şimdilik :locked:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...