Nokia kvk X6-00 Black 16 GB Hatası..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serdar3435

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kvk X6-00 Black 16 GB Hatası..
Selamlar Nokia x6-00 16 gb Black Telefon Aldım 3 ay Önce,1Ay Serviste Kaldı ,2 Ay Kullandım Halende Telefon Elimde Dil Gerçi Aldım Tekrar Verdim Aldığım yer Vatan Bilgisayar Topkapı Oraya Verdim 1 Ay sonra Aldım Ve Telefonun Sanki Amele Tamir Etmiş İçi Toz Dolu LCD İçi Kolonu Arızalıydı Oda Yapılmamış Sol Üstkolon,Aynıses Sanki Teneke Kutusu Çalıyomuş Gibi Ses Geliyor,Ve Kapağın Tırnağı Kırılmış Onuda Bana İtlck.Ler Değiştiler Mazaya Girdi Yenikutudan Aldı Kırık Olanı Yenitelefona İlla Takmıştır,Otelefonu Alıcak Olana Sabır Versin ,Telefonu Yapan Kişilerde Bakırköy Servisi kvk Aynı Gün Onlara Götürdüm Telefonu Verdim Şimdi İkinci Sökülüşü Buseferde sıva tuğla Örmezler işaallah. Kvk Nokia Türkiyede Bitmiştir Benim Gözümde.Nokia x6-00 Alan arkadaşlarada Sabırlr versin,Benim Çevremde Alan Bazıkişerde Serviste Tanıştığım Bazı Arkadaşlardada Aynı Sorun. Sorunu Yasal OLarak Halletmeye Çalışıcam,Sattıkları Mal Ayıplımal Biliyorlar Millete Satıyolar,,

Anußis

Anußis

Üye
valla şuan ilk defa senden duydum ama allah sabır versin o kadar paraya ayıp bir daha söylüyorum teknosa ve benzeri yerlerden telefon satışı yapmayın... defolu malları gönderiyorlar hemen sorun cıkartıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt