nokia kullandıgı ses çipi

Sponsorlu Bağlantılar

KO9

KO9

Üye
arklar LCG Jukebox flac da çalıyor... Telefonunuza atıp dinleyebilirsiniz...

SilentOne

SilentOne

Üye
320kps dede muzkde tadndn yenmeZ

uribaju

uribaju

Üye
flac yerine 320 kps daha mantikli

kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
bazılarına yeter bazılarına yetmez.. sorunumuz 320 kbps dinlemek degil daha yüksek kbps de ki müzigi yansıta bilecek telefon.... görünüşe görede x7 ye ses çipi falan koymamışlar. nokia nın avrupa sitesinde gözükmüyo olsaydı özelliklere yazarlardı sanırım... nokia cı yızda telefonda bi müzik dinliyoruz ondanda tat almadıktan sonra bu nokia benim ne işime yarıyo diye düşünmüyo degilim..:allalla:

tavbiy

tavbiy

Üye
benimde söyle bir deneyimim oldu arkadaslar hs-83 model kulaklık var elimde ve bu elimdeki kulaklık diyebilirimki hiç bir nokia kutusu içinde çıkan kulaklıkla eş degerde ve kalitede degil dir diye iddea bile edebilirm nokia n-8 kullanıyorum ve paket içinden çıkan kulaklık rezalet gercekten razalet WH-701 serisi gercekten çok az ve kötü ses düzeyine sahip ama aynı sarkıyı WH-701 ile dinledigimde ses kalitesi 10 üzerinden 5 iken aynı müziği hs-83 ile dinledigimde kalite direk ikiye katlıyor kısaca nokia WH-701 ses kalitesi rezalet o yuzden n8 kullanıcısı olarak ve n8 kullananlara tavsiyem orjinal WH-701 kullanmamaları yönünde

----------Eklendi @ 00:52:03 ---------- Yazıldı @ 00:50:10 ----------

mesela nokia nın müzik telefonlarına neden daha fazla ve farklı ses codegi çalar hale getirmiyolar.. flac dinlemek istesen dinleyemiyoruz illa wma ya çevircez o zamanda bi parca 40-60 mb arası degişiyo... fazla tiz müzigi sevmiyorum bass ları gayet güçlü olmalı heralde bu acıdan nokia 3250 den daha iyi telefon üretmedi.. hala o telefonun sesini ararım...:ağlarım:
arkadasım sana bu konuda tam destek ve %100 katılıyorum kesinlikle.....

ndavulcu

Üye
slm tavbiy. sendeki wh 701 kulaklığın orjinal kulaklık olduğuna eminmisin. Made in Vietnam yazıyorsa üzerinde kesinlikle sahtedir. Telefon satıcılar içindeki kulaklığı değiştiriyorlar. Orjinali alıp çakmasını koyuylarlar. Telefonu tanıdığonız güvendiğiniz birinden almadıysanız bu dediğim olaydır kesinliklikle. Başka wh 701 kulaklık kullananlar varsa yazsınlar ses kalitesi konusunda nasıl olduğunu. Ben kullanmadım wh 701 ama iyi ses vereceğini tahmin ediyorum. Tabi orjinal olmak kaydıyla.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende chine yazıyo ama bas felan çok iyi..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
benim sol kulağıma oturmuyo o yuzden başka kulaklık kullanıyorum...

koseoglu61

koseoglu61

Üye
symbian 3 lu bi telefon'a galaxy s kulaklgi takip dinleyin bide nokia'nin orjinal kulaklıgini takip dinleyin aradaki farkı göreceksiniz.

ndavulcu

Üye
bende chine yazıyo ama bas felan çok iyi..
zaten orjinallerde made in chine yazıyor. sendeki orjinal. Elime 4-5 chine yazan kulaklık geçti. hepsinin sesi mükemmeldi. 2 farklı vietnam geçti. ikiside berbattı. Vietnam yazanlar sahte gibi geliyor bana. ama emin değilim. Konuyu bilenler yazsın....

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sahte değil sahte olsa üzerinde qr kodu bulunmaz kalitesi düşük elimde vietnam var o yüzden biliyorum...

carandiru

carandiru

Üye
nokia N91 den müzik dinlemeyen arkadaşlar yorumlarını silsin rica ediyorum, telefonun ses çipini harman/kardon un sadece bu model için ürettiği dsp-33 sound chip adında ev sineması için kullandığı ses çipidir nokia nın ceo sunun yaptığı açılamada "n91 in ses kalitesinde başka bir müzik telefonu hala üretilmemiştir" inanmayan arkadaşlarım elbette olacaktır araştırsınlar dünyanın en iyi 7.1 surround ses çıkışına sahip cihazıdır dinleyin sadece bir kere dinleyin...

hzzson

hzzson

Üye
dunyanın en ıyı muzık telefonu Nokia N91 dır.ben omrumde bu kadar berrak ve orıjınal bır ses duymadım.bass ve tız cok ıyı.bende nokıa E7 var.onun kulaklıgı wh 205 takıyorum.n91e cok harıka dınlenıyor...

sincarezindan

sincarezindan

Üye
dunyanın en ıyı muzık telefonu Nokia N91 dır.ben omrumde bu kadar berrak ve orıjınal bır ses duymadım.bass ve tız cok ıyı.bende nokıa E7 var.onun kulaklıgı wh 205 takıyorum.n91e cok harıka dınlenıyor...
haklisin