• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia Küçülüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Küçülüyor
Symbianlı cihaz üretmeyeceğini açıklayan Nokia, Asha ve Wp ile yoluna devam edeceğini söylemişti. Şimdi küçük Asha 501 ile karşımızda.

Nokia’nın ucuz fiyatlı dokunmatik ekranlı akıllı telefonu Nokia Asha 501 önümüzdeki haftadan itibaren Asya pazarında satışa sunulmaya başlanıyor. Tayland, Pakistan ve Hisndistan’da satışa sunulacak olan Asha 501’in Temmuz ayından itibaren Avrupa’da, yaz sonundan itibaren de Latin Amerika ülkelerinde satışta olacak.

99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan telefonun vergiler ve sübvansiyonlarla birlikte yükselmesi bekleniyor. Asha 501′de, yeni Asha Touch arayüzü, Home ve Fastlane olmak üzere iki ana ekran, 3inç QVGA ekran, WiFi 802.11 b/g, Bluetooth 3.0, FM radyo, Nokia XpressBrowser, 3.2 mega piksel arka kamera, 1.200mAh batarya ve 4GB dahili depolama alamı bulunuyor. 3G desteği bulunmayan Nokia Asha 501’in, siyah, beyaz, mavi, kırmızı, yeşil ve sarı olmak üzere 6 farklı renk seçeneği bulunuyor. Nokia, dünya çapında 20 milyondan fazla Asha Touch satmayı planlıyor.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
başlığı görünce korktum bir an :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
HAM ZA

HAM ZA

Üye
3g yoksa alınmaz

MaxipmaN

Üye
bayanların göz bebeği olabilir

Kerim.

Kerim.

Üye
Cok guzel o telefon.alasim var:D

HsnCnKly

HsnCnKly

Üye
Nokia nın kafa güzel galiba hâlâ bunlarla uğraşıyor.Android bir telefon çıkarsa bütün markaları sollar ama yapmıyor nedense üstelik Symbianıda bıraktı...Bu arada Bu nasıl bir akıllı telefon bunun işletim sistemi ne?

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Nokia nın kafa güzel galiba hâlâ bunlarla uğraşıyor.Android bir telefon çıkarsa bütün markaları sollar ama yapmıyor nedense üstelik Symbianıda bıraktı...Bu arada Bu nasıl bir akıllı telefon bunun işletim sistemi ne?

herkez gençmi dünyada? yada herkes oyun oynamak içinmi cihaz alıyor? senin istediğin özellikleri aramayan birçok insan var ve nokia farklı kullanıcı turleri içinde telefon yapıyor... "neyseki kafaları güzel değilki" bu çeşitliliği sağlayabiliyorlar :oke:

MaxipmaN

Üye

android telefon markası değil kardeşim

HsnCnKly

HsnCnKly

Üye
Ben marka demek istemedim nokia Android işletim sistemli bir telefon çıkarsa demek istedim galiba virgül koymadığım için karıştırılmış kusura bakmayın.Evet nokia birçok kullanıcı için çeşitli telefon sunuyor ancak benim derdim o değil ‚ bizleri de düşünsün bir de Android telefon çıkarsın ben bunu merak ediyorum neden Android sistemli bir telefon çıkarmıyor?Duyduğuma göre microsoft ve google düşman olduğu için nokia microsoftla anlaşmalı olduğu için android sistemli bir telefon çıkarmıyormuş.Eğer öyleyse HTC niye iki sistemide kullanıyor?(sadece merak)Yukarıda asha’nın bir akıllı telefon olduğunu söylemiş ben sistemini merak ediyorum windows değil Symbianıda bırakmış peki ne o zaman?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
asha

kurd-0

Üye
Android kullanan yaşlılar yok mu ki

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Android kullanan yaşlılar yok mu ki

androidi bırak çoğu kişi dokunmatik deyince ödü patlıyor :P:
akıllı telefonlardan korkuyor insanlar! ben bunu nasıl kullanacağım diyorlar... yani teknoloji sandığın gibi birşey olmayabilir :oke:
kaç kişinin babası yada annesi akıllı telefon kullanıyor acaba? bir anket konusu aç istersen

enterneoll

enterneoll

Üye
büyüyen sadece kalınlığı nokia 3310'a geri dönüyor

Jomolocco

Jomolocco

Üye
herkez gençmi dünyada? yada herkes oyun oynamak içinmi cihaz alıyor? senin istediğin özellikleri aramayan birçok insan var ve nokia farklı kullanıcı turleri içinde telefon yapıyor... "neyseki kafaları güzel değilki" bu çeşitliliği sağlayabiliyorlar :oke:

sari kirmizi mavi renkleride zaten genc olmayanlar aliyor.

Hasand.

Hasand.

Üye
guzel telefon fıyatıda mınımum kendi gibi ben alıcamm

Lohengram

Lohengram

Üye

akıllı telefonlardan korkuyor insanlar! ben bunu nasıl kullanacağım diyorlar... yani teknoloji sandığın gibi birşey olmayabilir :oke:
kaç kişinin babası yada annesi akıllı telefon kullanıyor acaba? bir anket konusu aç istersen

Benimkiler :d:

- - - Eklendi - - -

Bide oyun oynuyorlar :kop:

schindler2013

Üye
görünüm iyi

phasan

phasan

Üye

Babam annem kullanıyo

fingerback5

fingerback5

Üye
İnsanlar arama ve mesaj için kullanıyor telefonlarını.Tuşlu telefonları çok ince ve kullanışlı hale getirerek o segmentte büyük liderlik elde edebilir nokia.Smartphone beceremiyor bari yaşlılar için felan telefon çıkarsın.Dokunmatik alacak buna elini bile sürmez.Bana göre Samsung S5610 süper bir cihazdır telefondan fazlasını beklemeyenler için.Biraz daha ince olursa iphonedan bile şık görünebilir.

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
Kerim.

Kerim.

Üye
İnsanlar arama ve mesaj için kullanıyor telefonlarını.Tuşlu telefonları çok ince ve kullanışlı hale getirerek o segmentte büyük liderlik elde edebilir nokia.Smartphone beceremiyor bari yaşlılar için felan telefon çıkarsın.Dokunmatik alacak buna elini bile sürmez.Bana göre Samsung S5610 süper bir cihazdır telefondan fazlasını beklemeyenler için.Biraz daha ince olursa iphonedan bile şık görünebilir.

Benimde babam kullaniyor o 5610u.cok guzel cihaz telefondan pek fazla birsey beklemeyenler icin.kamerasida idare ediyor.tasarimi da guzel cok hafif ve şık :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt