Nokia köklü değişiklikler peşinde: Yeni cepler, yeni seriler ve N97'ye yeni bir kardeş.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxitr

maxitr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia köklü değişiklikler peşinde: Yeni cepler, yeni seriler ve N97'ye yeni bir kardeş.
Alman NokiaPort sitesi zaman zaman Nokia hakkında ilginç söylentileri ortaya çıkartıyor olması ile ünlü. Son söylentilerin ne kadar doğru olduğunu kestirmek zor ama NokiaPort'a göre tüm bu söylentiler; "Nokia'nın resmi açıklamaları, onaylanmış söylentiler ve güvenilik kaynaklardan gelen bilgiler" doğrultusunda derlenmiş. Nokia World konferansı öncesinde bu söylentilerin başka kaynaklardan da duyulduğunu söyleyebiliriz.
Söylentilere göre, C serisi ve X serisi Nokia World'de tanıtılacak. X serisi yeni 5530 Xpressmusic'in 3G'ye uyumlu bir modeli ile başlayacak. Hatta X serisi, tüm Xpressmusic serisini rafa kaldırmaya bile aday.
Söylentiye göre yıl bitmeden önce N97'ye N serisinden yeni bir kardeş gelecek ve hemen ardından S60 5th Edition ile birlikte diğer bir model 2010'un ilk günlerinde piyasada olacak.
Bunun dışında Nokia'nın Samsung i8910'na ciddi bir rakip hazırladığı da yine söylentiler arasında. Fakat bunların ne kadar gerçekleşeceğini görmek için bir süre beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım.
Nokia köklü bir değişiklik yapmazsa zaten, çokgeç değil inanın 2 yıl sonra ensıkı nokiacılar bile(benim gibi)başka markalara yönelecek.

maxibrk

maxibrk

Üye
Çıkardığı telefonlara para yetmiyor ki.:ss Bilgisayar alır gibi para vermen gerekiyor :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya enson çıkardığı telefonlardan biri olan n79 özellik olarak harika ama,yazılım ve donanım olarak kalite yönünden berbat.insanlar aldığı günden itibaren sorunlarını başlıyorlar yazmaya.yok tuşları çıkıyor, yok güncelleme yapmıyor, yok mesaj yazmıyor,kamerası problemliymiş iyi resim çekmesi için önce 5 tuşuna basılacakmış bu neya?ben ciddi ciddi alternatif düşünüyorum.benim telefonum n78 özellik olarak iyi ama kalite vasat..

ash54

ash54

Üye
n serisi bitti daha çıkmayacak ama diğerleri doğru bilgiler saolasın.:)

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
bilgiler için saol ama ben zaten x serisini 1-2 ay önce yazmıştım :)

maxitr

maxitr

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim bildigim gördügüm bilgikeri sizlerle paylasmak cok güzel :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
değişime gitmesi şart artık...

acarbay

acarbay

Üye
sağol...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt