Nokia Lumia serisinin yeni üyesi akıllı telefonların hazırlığında

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia serisinin yeni üyesi akıllı telefonların hazırlığında

Finlandiya kökenli akıllı telefon üreticisi Nokia, geçirdiği sıkıntılı dönemi geride bırakıp kaybettiği pazar payını yeniden kazanabilmek için yeni alıllı telefon seris olan Lumia‘yı geliştirdi. Windows 8 Phone işletim sistemli olan Lumia serisinin yeni üyesi olacak olan yeni modellerin hazırlığında olduğu haberleri gelmekte. Ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarına hız veren Nokia en üst modeli olan Lumai 920 akıllı telefonun daha üstünde olan yeni akıllı telefon hazırlığında olduğu duyumlarıda internette gezinmekte. Yeni üst akıllı telefonun ise Lumia 950 yada Lumia 1008 adında olcağı haberleri gelmekte.
Resmi olamayan bilgilere göre yeni akıllı telefonun bazı detayları ise şöyle, Gücünü Snapdragon 800 yonga setinden alacak. Yazılım desteğini Microsoft’un geliştirdiği Windows 8 Phone işletim sisteminden alacak ve ayrıca GDR3 güncellemesi ile de geleceği tahmin ediliyor. 4.5 inç genişliğinde Super AMOLED ekrana ev sahipliği yapacak.

Kaynak

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

x-scarface

x-scarface

Üye
Cihazın kasası çok hoş :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Matthe

Matthe

Üye
Tasarım mükemmel

fLuke!

fLuke!

Üye
bu resim konsept degil miydi ya :d:

yeauw

yeauw

Üye
resmi çok dah önceden gördüm sanki bilgi içn teşekkrler

pirenuri

pirenuri

Üye
Resim eski bir konsept arkadaşlar

IVI-Elia

Üye
O resim zaten örnek gerçeği yansıtacak diye bir şey yok.Ama en erken kasımda çıkar böyle bir cihaz....

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
bu resim konsept degil miydi ya :d:
hocam konsept tabi ama bütün cep telefonu modellerinin konseptleri oluyor yani konseptleri değerlendiriyorlar kafalarına yatan tasarımı cihaza uyguluyorlar ve bu tasarım çok hoş inşallah bu şekilde bi telefon çıkarır nokia. Eğer böyle bi telefon gelirse hemen alırım :oke:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
nokia snapdragon 800 islemciyi bir telefona ancak qualcomm, snapdragon 800'un uzerine 3-4 model cikardiginda koyar..

nokia'nin pazar payini kaybetne nedenlerinden birisi de donanimda gunceli takip etmedigi icindir.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Konseptin kralı o :good:

fk555897

fk555897

Üye
Ben 5" üstü phablet telefon üreteceğini duymuştum.

tapatalk

tapatalk

Üye
nokia snapdragon 800 islemciyi bir telefona ancak qualcomm, snapdragon 800'un uzerine 3-4 model cikardiginda koyar..

nokia'nin pazar payini kaybetne nedenlerinden birisi de donanimda gunceli takip etmedigi icindir.
aynen öyle

MrTech

MrTech

Üye
Hadi bakalım :eller:

erolustun

Üye
Mesele urun yelpazesini gelistirme meselesi degil. Apple senede 1-2 model cikartiyor yetiyor. Microsoft oyun ve yazilim destegi vermezse Nokia istedigi kadar model sunsun piyasaya ilerleme kaydedemez.

Üst Alt