Haber Nokia Kamera Beta Tüm Lumia Cihazları Için Kullanılabilir Durumda

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
nokia camera ile betasında sürüm farkı var tek heralde :D:D:Dbana daha sağlam çekiyomuş gibi geldi denedimde :D

braayn

braayn

Üye
Kaçak göcek kurduğumda var betada aynı ikiside o nedenle kaçak göcek olanı kaldırdım.

dakamon

dakamon

Üye
Ya bu uygulama da da video çekerken donmalar takılmalar oluyor :( benim kaderim bu galiba

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
dakamon

dakamon

Üye
Valla normal kamera uygulaması ile bunu denedim ikisyle de aynı sürede video çektim nokia camera da 4. saniyede faan bi 2 3 sn lik donma takılma yapıyor ama normal kamera uygulamasında yapmıyor. Sorun nokia camera da. Geri bildirimde yazdım umarım Türkçe yazıları dikkate alıyorlardır

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
yalnız şöyle bişey var. çektiğim bir videonun başında donma oldu ama seste sorun yok. yani o ilk baştaki bir iki saniyelik görüntü donmasına rağmen o bölgelerdeki sesi kaydetmiş ve çalıyor. bir de bu donma işlemini her zaman yapmıyor. az önce video çektim bu sefer de hiç donma olmadı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yalnız şöyle bişey var. çektiğim bir videonun başında donma oldu ama seste sorun yok. yani o ilk baştaki bir iki saniyelik görüntü donmasına rağmen o bölgelerdeki sesi kaydetmiş ve çalıyor. bir de bu donma işlemini her zaman yapmıyor. az önce video çektim bu sefer de hiç donma olmadı.
donma şöyle olabiliyor bilmiyorum siz normal kamerayı açıp hiç ellemediğinizde donam oluyorsa o ayrı birşeyde yakınlaştırma yaparken full zom yapmış olsanızda tekrar yakınlaştırmaya çalıştığınızda bir anlık donam oluyor her zaman olmuyor ancak 2 defa falan denk geldim ben onun dışında donma yok

Üst Alt