Haber Nokia Kamera Beta Tüm Lumia Cihazları Için Kullanılabilir Durumda

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Kamera Beta Tüm Lumia Cihazları Için Kullanılabilir Durumda
Nokia'nın mevcut durumda sadece Pureview Lumia cihazları için sunduğu ve komplike bir kamera uygulaması olan Nokia Kamera şimdi Nokia Kamera Beta olarak tüm Lumia cihazları için indirilebilir durumda Windows Phone mağazadaki yerini aldı.

• Beğen
Tepkiler: SLH.55

respection123

Üye
Hele Şükür :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Beta olduğuna göre eksikleri var ama beni mutlu etmeye yetti :) tşk

dakamon

dakamon

Üye
Bence çok başarılı nokianın biz alt modellere sahip kullanıcıları da unutmaması çok güzel umarım betadan sonra performansı en üst düzeyde olan bir kamera uygulaması olur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayrıca Nokia Black güncellemesiyle ek özellikler de eklenecekmiş.

alical33

alical33

Üye
şuanki Nokia kamera dan Bi farkı var mı ?

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Ben bir kaç deneme yaptım resimi çektikten sonra bozma yapmıyor. Ve normal kameradaki kadar bekletmiyorda çatır çatır çekiyor :) Benim çok hoşuma gitti.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Ayrıca video ya getirince L820'de video çekim esnasında yakınlaştırma ve uzaklaştırma da oluyor.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Gdr3+Black güncellemesinin ayak sesleri yavaş yavaş geliyor :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ayakları çok büyük hocam GDR3'lü Black in. Taa şubattan duyuluyor :P

dakamon

dakamon

Üye
Ocaktabaşlar şubatta biter black güncellemesi. Mart nisan gibi de 8.1verilir yeni lumia cihazlarla birlikte :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Ayakları çok büyük hocam GDR3'lü Black in. Taa şubattan duyuluyor :P

Sırf kamera için bekliyorum gerçekten kamerayı tam olarak kullanamıyor ya o çok moralimi bozuyor beklemekten başka çaremiz yok :(
Ocaktabaşlar şubatta biter black güncellemesi. Mart nisan gibi de 8.1verilir yeni lumia cihazlarla birlikte :)

Şubatta başlar mı bilmiyorm ben ocak 15 inden itibaren diye düşünüyodum. 8.1 için okadar ümit bağlamamak gerekir bence 8.1 baya sürer diye düşünüyorum :)

serinaga

serinaga

Üye
Paylaşım için teşekkürler, ben dolaylı yöntemlerle kurmuş zaten kullanıyordum, yükleyemeyenler için süper olmuş ...

blackcemre

Üye

Üst Alt