papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Buda bahsi gecen site...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
---------- Eklendi @ 10:31:26 ---------- Yazıldı @ 10:31:09 ----------
bu arada teskkurler...
Windows phone kullandiktan sonra asil dalga gecilmesi gereken sirket nokia da neyse
---------- Eklendi @ 12:00:05 ---------- Yazıldı @ 11:56:14 ----------
Ayrica cam olmasi iphoneu kirilgan yapiyor yoksa kalitesiz degil ve sebeke sorunu iphone 4ste yok. Donanim ve yazilim olarak da cok daha iyi wp'dan. En azindan kailbreak gibi cikis yollariyla sistemin kapasitesi artirilabiliyor.
DEVLERİN savaşı bu olsa gerek
htc ve samsung nokiaya vurcagini vurdu artik bisi olmaz onlara.
htc ve samsung nokia ya hiç bişey yapamadı yapamazda neyden bahsediyosun uuncu ? Eqer nokia ya bişey yapabilmiş olsalardı nokia lider olmazdı....,.
htc ve samsung nokia ya hiç bişey yapamadı yapamazda neyden bahsediyosun uuncu ? Eqer nokia ya bişey yapabilmiş olsalardı nokia lider olmazdı....,.
applela nokianın telefon kalitesi yarışında emin ol htc ve samsung plastik oyuncak gibi telefonları o fiyatlarla satamazlar mecburen fiyatlarını düşürücekler yada aynı kaliteye yükseltip nokia yı fiyat avantajında tek firma bırakacaklar ki o zamanda kimse o kadar para vermez apple alır
ben htc yi p3400le tanıdım imzama kullandıgım telefonları yazsaydım orası almazdı yine söylüyorum htc ve samsungun malzeme kalitesi arasında hiç bir fark yok ikiside plastik oyuncak gibi telmaşa telefonlar
nokia iphone e tas atacagina kendine baksin 2012 de hep zarar etti daha yeni 1000 isci cikardi
Windows phone kullandiktan sonra asil dalga gecilmesi gereken sirket nokia da neyse
---------- Eklendi @ 12:00:05 ---------- Yazıldı @ 11:56:14 ----------
Ayrica cam olmasi iphoneu kirilgan yapiyor yoksa kalitesiz degil ve sebeke sorunu iphone 4ste yok. Donanim ve yazilim olarak da cok daha iyi wp'dan. En azindan kailbreak gibi cikis yollariyla sistemin kapasitesi artirilabiliyor.
jailbreak muadili hspl var wp de olmaz nı dostum
---------- Eklendi @ 12:15:09 ---------- Yazıldı @ 12:13:55 ----------
çok büyük bir savaş çıktıgıı kesin ama bu savaş bize yarar
---------- Eklendi @ 12:17:26 ---------- Yazıldı @ 12:15:09 ----------
bizim orda bir laf var atlar dövüşürken eşekler arada ezilir applela nokianın savaşı htc ve samsungu vurur demedi deme ibrahim
Aynen.
Şu an için wp ios'un yanında basit kalır .
Jailbreaksiz iPhone pek hoş değil , en azından benim için .
Ama Jailbreak'in kaçak bir şey olmaması gayet iyi bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?