OttomaN TigeR
Üye
ustam o tutulana kadar millet nokia ya tövbe edecek gibi![]()
bak bu konuda sana hak veriyorum ustam o tutulana kadar millet nokia ya tövbe edecek gibi![]()
bak bu konuda sana hak veriyorum Bir yerde okumuştum yine bu forumdaydı galiba. Nokia Androidde farklılaşma olmadığı için Android kullanmıyor gibisinden bir yazı yazıyordu.
Eğer Androidde farklılaşma yoksa WP ne ya HTC, Samsung ve Nokia WP yapıyor benim bildiğim ve hepsinin de içi tıpatıp aynı. Windows phone sitesine girip bakabilirsiniz.
Nokia Belle çok harika işletim sistemi tek eksiği oyun uygulama. Nokia oyun şirketleriyle anlaşıp Belle'ye destek verseydi keşke. Daha çok satardı en azından. Belle'e yazık oldu.
Bu saatten sonra Nokia Android yapmazsa yazık olur koskoca şirkete. Androidde HTC Sense gibi bir arayüz yapsa insanlar hem Nokia'nın sağlamlığından hem de oyun uygulama desteği olduğu için kesinlikle alacaklardır.
nokia sırf farklı olacam diye geçmedi android aslında bu konuda iyi yaptı harbiden farkı olacaktı ama eski nokia gibi olsaydı saçma sapan stratejileri yüzünden geride kaldı şimdide yüzü tutmuyor bu stratejileri yüzünden google'da anlaşma yapmaz heralde .
Öncelikle senin isminin özelliği nedir ki sen ismimi söylemeden önce dişlerini fırçala diye terbiyesizce laflar söylüyorsun.. SAna kötü birşey dememiş eleştirmiş. Bu forumda bunu kaldıramayacaksan bence uzak dur. Zaten 1 ay uzaklaştırıldın sanırım..
İkincisi ise Symban Genelde söylediklerin ve senin gibi bir kaç kişinin söyledikleri halen aklımda. Nokia lumıa serisi gelince wp7.5 in çok satacağını, Androidle başa çıkabileceğini söyleyen kişilerdendin. Bende inadına wp7.5 in başarılı olmayacağını söylemiştim ve benim gibi düşünenler de haklı çıktı. Bende bir nokia kullanıcısıyım. Annem babam ağabeyimdede nokia var. Sorun şu ki Nokia şuan iyi durumda değil ve yaptıklarını eleştiremiyorsunuz veya kendinize yediremiyorsunuz. SAnki aile şirketiniz. Ondan sonra insanlara burda ayıp ediyorsunuz.
Ben halen diyorum lumia 900 dünyanın en iyi telefonu. Ama satılmadıktan sonra değil dünyanın uzayın en iyi teli olsun farketmezzz!!
nokia sırf farklı olacam diye geçmedi android aslında bu konuda iyi yaptı harbiden farkı olacaktı ama eski nokia gibi olsaydı saçma sapan stratejileri yüzünden geride kaldı şimdide yüzü tutmuyor bu stratejileri yüzünden google'da anlaşma yapmaz heralde .
nokianin tekrar arkasina donup belleyi yada meegoyu guncellemesi gibi bi durum olamaz ve bu cikan wp8lerde kurtaricisi olamaz digerlerinin eli armut toplamiyordur heralde, belki bir 10 yada 15 yil sonra nokiayi muthis bir donus yapmis olarak gorebiliriz ama suan nokia icin yapcak birsey yok
Nokia uyanır bence hadi nokia göster eski gücünü
Dün akşam teknosada stantları geziyodum samsung ve sony standına baktım bide nokia standına baktım ve nokia için üzüldüm

Aslında gidişatı bana da pek iç açıcı değil gibi görünmeye başladı.![]()
Belki hünkarım da bilmiyorum yıl oldu 2012 , hatta yarısını devirdik , daha adamakıllı donanımlı bir şey göremedik.
Hünkarım 1.ceyrekte 2.2milyon,2.ceyrekte 2.8milyon lumia satılmış.analistler 3.ceyrekte 5.1milyon lumia satılacagını öngörüyor.yani üc ceyrek dönemde gecen yyılki akıllı telefon satışını yakalamış.birde son ceyrekte wp8 in katıcagı ivmeyi düşünürsek nokia akıllı telefon satışları bir önceeki yılı ikiye katlayaabilir