Nokia intihar mı etti?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

monibrasco12

Üye
meego güzeldi ama wp hiç güzel değil

famemonster16

famemonster16

Üye
Bir yerde okumuştum yine bu forumdaydı galiba. Nokia Androidde farklılaşma olmadığı için Android kullanmıyor gibisinden bir yazı yazıyordu.
Eğer Androidde farklılaşma yoksa WP ne ya HTC, Samsung ve Nokia WP yapıyor benim bildiğim ve hepsinin de içi tıpatıp aynı. Windows phone sitesine girip bakabilirsiniz.
Nokia Belle çok harika işletim sistemi tek eksiği oyun uygulama. Nokia oyun şirketleriyle anlaşıp Belle'ye destek verseydi keşke. Daha çok satardı en azından. Belle'e yazık oldu.
Bu saatten sonra Nokia Android yapmazsa yazık olur koskoca şirkete. Androidde HTC Sense gibi bir arayüz yapsa insanlar hem Nokia'nın sağlamlığından hem de oyun uygulama desteği olduğu için kesinlikle alacaklardır.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir yerde okumuştum yine bu forumdaydı galiba. Nokia Androidde farklılaşma olmadığı için Android kullanmıyor gibisinden bir yazı yazıyordu.
Eğer Androidde farklılaşma yoksa WP ne ya HTC, Samsung ve Nokia WP yapıyor benim bildiğim ve hepsinin de içi tıpatıp aynı. Windows phone sitesine girip bakabilirsiniz.
Nokia Belle çok harika işletim sistemi tek eksiği oyun uygulama. Nokia oyun şirketleriyle anlaşıp Belle'ye destek verseydi keşke. Daha çok satardı en azından. Belle'e yazık oldu.
Bu saatten sonra Nokia Android yapmazsa yazık olur koskoca şirkete. Androidde HTC Sense gibi bir arayüz yapsa insanlar hem Nokia'nın sağlamlığından hem de oyun uygulama desteği olduğu için kesinlikle alacaklardır.

nokia sırf farklı olacam diye geçmedi android aslında bu konuda iyi yaptı harbiden farkı olacaktı ama eski nokia gibi olsaydı saçma sapan stratejileri yüzünden geride kaldı şimdide yüzü tutmuyor bu stratejileri yüzünden google'da anlaşma yapmaz heralde .

monibrasco12

Üye

nokia sırf farklı olacam diye geçmedi android aslında bu konuda iyi yaptı harbiden farkı olacaktı ama eski nokia gibi olsaydı saçma sapan stratejileri yüzünden geride kaldı şimdide yüzü tutmuyor bu stratejileri yüzünden google'da anlaşma yapmaz heralde .

Samsung reyis oldu bu alemde Apple la birlikte. Nokianın yakalaması çok zor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Öncelikle senin isminin özelliği nedir ki sen ismimi söylemeden önce dişlerini fırçala diye terbiyesizce laflar söylüyorsun.. SAna kötü birşey dememiş eleştirmiş. Bu forumda bunu kaldıramayacaksan bence uzak dur. Zaten 1 ay uzaklaştırıldın sanırım..

İkincisi ise Symban Genelde söylediklerin ve senin gibi bir kaç kişinin söyledikleri halen aklımda. Nokia lumıa serisi gelince wp7.5 in çok satacağını, Androidle başa çıkabileceğini söyleyen kişilerdendin. Bende inadına wp7.5 in başarılı olmayacağını söylemiştim ve benim gibi düşünenler de haklı çıktı. Bende bir nokia kullanıcısıyım. Annem babam ağabeyimdede nokia var. Sorun şu ki Nokia şuan iyi durumda değil ve yaptıklarını eleştiremiyorsunuz veya kendinize yediremiyorsunuz. SAnki aile şirketiniz. Ondan sonra insanlara burda ayıp ediyorsunuz.

Ben halen diyorum lumia 900 dünyanın en iyi telefonu. Ama satılmadıktan sonra değil dünyanın uzayın en iyi teli olsun farketmezzz!!

Söylediğim lafın sebebi arkadaşın beni hiç mi hiç tanımadan daha dün üye olmuşken adımı kullanması ve yanlış kullanması. İkincisi Nokia babamın şirketi değil Wp genel e girersen nasıl eleştirdiğimi görürsün ve Lumia900 almaktan neden vazgeçtiğimi de görürsün. Lumia900 almamam Nokia yı eleştirimin kanıtıdır zaten ama siz olaya dar bakıyorsunuz Lumia900 ün nasıl sattığını öğrenmek için AT&T yi arayıp Lumia900 ümün sim kilit kodunu istiyorum de bakalım ne cevap alacaksın. Lumia900 düşük donanımdan satmıyor malesef ama düşünmediğiniz şu Lumia900 windows phone 7.5 un izin verdiği en yüksek donanıma sahip. Eğer Nokia wp8 de de aynı stratejiyle cihaz üretirse çok çok başarılı olur. Analizlere bakarsanız görürsünüz windows phone un geleceği yeri görürsün. Nokia wp8 in izin verdiği tüm donanımı kullanırsa ki bence yapacak ve yapmak zorunda bu son şansı güzel işler yapar. İlk etapta cihazlar çift çekirdek s4 pro ile gelecek ram de 1 gb olacaktır tek bilinmeyen gpu Nokia burda atılım yaparda adreno 320 gibi bir gpu kullanırsa işler baya değişir.

- - - Eklendi - - -

Nokia google a yanaşsa google o dakka anlaşma yapar Nokia android cihaz üretse kimse samsungun plastiklerini almaz.

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia veandroid?! :aha: neyin kafası bu :D

Zvezdarea

Üye
nokianin tekrar arkasina donup belleyi yada meegoyu guncellemesi gibi bi durum olamaz ve bu cikan wp8lerde kurtaricisi olamaz digerlerinin eli armut toplamiyordur heralde, belki bir 10 yada 15 yil sonra nokiayi muthis bir donus yapmis olarak gorebiliriz ama suan nokia icin yapcak birsey yok

doctorrr

doctorrr

Üye
wp8 ile işler çok değişecek :dry:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nokianin tekrar arkasina donup belleyi yada meegoyu guncellemesi gibi bi durum olamaz ve bu cikan wp8lerde kurtaricisi olamaz digerlerinin eli armut toplamiyordur heralde, belki bir 10 yada 15 yil sonra nokiayi muthis bir donus yapmis olarak gorebiliriz ama suan nokia icin yapcak birsey yok

wp8 hakkında neler biliyorsunuz kurtarmıyacağı kanaatine nasıl vardınız hocam aydınlatır mısın?

StunnerDead

StunnerDead

Üye
nokia Kaliteli telefon üretiyor eskiden olduğu gibi. ama seçimler yanlış.. Kim güncelleme gelmicek bir telefonu alır ki.

ByKatre

ByKatre

Üye
bencede wp8

amcalu1

amcalu1

Üye
Androidin tutulma sebebi cok sık ve düzenli olarak güncelleme geliyor ve donanımı yeten telefonlar güncellemeyi alıyor bir şirket telefonlarinin arkasında durmalı nokiayi ancak android kurtarir ama telefonlarinin arkasında durmaya başlarsa

monibrasco12

Üye
önemli olan telefonun içi zaten wp işi boş iş ayrıca Androide geçemez android donanım işi geçse bile direk Jelly bean ile başlaması lazım. Samsungun plastik dediğin telefonları geçen sene 45 milyon satmış ama nokia 10 milyon satmış. Nokia için en uygun sistem meego dur commander kardesim sende biliyosun

ByKatre

ByKatre

Üye
Nokia uyanır bence hadi nokia göster eski gücünü

monibrasco12

Üye
Nokia uyanır bence hadi nokia göster eski gücünü

Dün akşam teknosada stantları geziyodum samsung ve sony standına baktım bide nokia standına baktım ve nokia için üzüldüm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Dün akşam teknosada stantları geziyodum samsung ve sony standına baktım bide nokia standına baktım ve nokia için üzüldüm

Aslında gidişatı bana da pek iç açıcı değil gibi görünmeye başladı.:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında gidişatı bana da pek iç açıcı değil gibi görünmeye başladı.:)

Hünkarım 1.ceyrekte 2.2milyon,2.ceyrekte 2.8milyon lumia satılmış.analistler 3.ceyrekte 5.1milyon lumia satılacagını öngörüyor.yani üc ceyrek dönemde gecen yyılki akıllı telefon satışını yakalamış.birde son ceyrekte wp8 in katıcagı ivmeyi düşünürsek nokia akıllı telefon satışları bir önceeki yılı ikiye katlayaabilir

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Hünkarım 1.ceyrekte 2.2milyon,2.ceyrekte 2.8milyon lumia satılmış.analistler 3.ceyrekte 5.1milyon lumia satılacagını öngörüyor.yani üc ceyrek dönemde gecen yyılki akıllı telefon satışını yakalamış.birde son ceyrekte wp8 in katıcagı ivmeyi düşünürsek nokia akıllı telefon satışları bir önceeki yılı ikiye katlayaabilir
Belki hünkarım da bilmiyorum yıl oldu 2012 , hatta yarısını devirdik , daha adamakıllı donanımlı bir şey göremedik.:(

monibrasco12

Üye
kardeş ona bakarsan 2. Çeyrekde 19m s3 satıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt