X6 ya göre yokmu yaa...
tanjantx Üye byyasin50' Alıntı: ya ben yükleyemiyorum tlefonda zaten var diyo ama menülerde bulamıyorum nerde bu zıkkım ? Genişletmek için tıkla ... bendede aynısı çözebildinizmi meseleyi? ----------Eklendi @ 03:09:30 ---------- Yazıldı @ 03:08:03 ---------- denizim3358' Alıntı: arkadaşlar güncelleme hatası diyor ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... bendede aynısı diyor çözebildinizmi meseleyi
byyasin50' Alıntı: ya ben yükleyemiyorum tlefonda zaten var diyo ama menülerde bulamıyorum nerde bu zıkkım ? Genişletmek için tıkla ... bendede aynısı çözebildinizmi meseleyi? ----------Eklendi @ 03:09:30 ---------- Yazıldı @ 03:08:03 ---------- denizim3358' Alıntı: arkadaşlar güncelleme hatası diyor ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... bendede aynısı diyor çözebildinizmi meseleyi
taha394 Üye ePeP' Alıntı: sağol mayk Genişletmek için tıkla ... S60 v3 için varmı şimdiden teşekkürler.(sisx)
arazingen Üye FerreT' Alıntı: Nokia Internet Radio v1.2.0(beta Sürüm) symbian OS 9 Nokianın Çıkardığı bi uygulama wi-fi yada GPRS aracığıyla telefonda radyo dinleyebilirsiniz.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür
FerreT' Alıntı: Nokia Internet Radio v1.2.0(beta Sürüm) symbian OS 9 Nokianın Çıkardığı bi uygulama wi-fi yada GPRS aracığıyla telefonda radyo dinleyebilirsiniz.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür
boyabatlı Üye vural28' Alıntı: süresi geçmiş sertifika diyor Genişletmek için tıkla ... Tarihi 2011 yap