Nokia Internet Radio v1.2.0(beta Sürüm) symbian OS 9

Sponsorlu Bağlantılar

krm.907

Üye
saol kardeş guzel bir paylaşım bende boyle bir prg arıyordum fakat istedigim radyoları nasıl ekleyecegim???

krm.907

Üye
saol kardeş prg cok guzel calışıyor fakat istediğim radyoları nasıl ekleyebilirim

ffatihh23

ffatihh23

Üye
n81 de calısıyor sorunsuz ve cok hzlı

ikra06

Üye
Cok sagol eline emegine saglik coktandir ariyordum yalniz bu prg rama radyo eklemek mümkün mü? Lütfen yardim

burakakg

Üye
ben nokıa ınternet radyo 'yu kullanıoyom ama 19 tane kanal war ark dedıgı gıbı [kral,power türk....] kanal lar yok bı yardımcı olurmusun nuz:dance:

qrhun919

qrhun919

Üye
bu programı ben e65 in içinde buldum arkadaşlar menüdeki indirme bölümüne girin orada internet var ona girin içinde internet radio var tabi bunu yapmanız için wi-fi lazım evinizdeki internet kablosuz ise bulamayanlar bakabilir ----------- Ayrıca arkadaşlar internet radio programına istediğiniz radio yu ekleyebilirsiniz bunun içinde search 'a girin options a bas add station manually seçin ve adres bölümüne istediğiniz radio nun http sini girin

qrhun919

qrhun919

Üye
eline saglik

mahmut75

Üye
asx5 kardeş ben bu programda manual olarak radyo istasyonu bulamıyorum.ya bir sorun var ya da ben beceremedim.sen bu taaaaaa tokatın kasabasının radyosunu nasıl dinleyebiliyorsun.ben de kendi memleketimin radyosunu dinlemek istiyorum.bir yardımcı olsursan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

bulentba

bulentba

Üye
kontor harcamak isteyenler için güzel bi pro

xarizmack

Üye
ya bunun ekstra linki, yokmu başka radyolar için çok uğraştım bulamadım bi yardıııım
acil

emreyilmaz

Üye
Arkadaslar bende N82 var,catir catir calisiyor.internet radyosu oldugu icin ya gprs ya wifi den besleniyor. oyuzden wifi ozelligi olmayanların kullanması pek tavsiye edilmez.
bugun itibariyle 52 tane turk radyosu var,ama butun ülkelere baktıgınızda 1000lerce degisik radyo kanali mevcut.
program gayet iyi.bazi arkadaslar bende radyo var niye kullanayım demis.sonradan yuklenen bir program oldugu icin kulaklık takmadan da hoparlorden ses alabiliyorsunuz bu 1.ikinciside butun dunya radyolarını bulabiliyorsunuz.Paylaşan arkadasa tesekkur ediyorum.

fotinoslu-61

Üye
yaaa ben fransadayım ben yukledım kanallarda var ama calışmıyo vodafondan baglanıyo

larca

Üye
yha 6670 de çalışan hangisi acaba bi söyleyin

byyasin50

byyasin50

Üye
ya ben yükleyemiyorum tlefonda zaten var diyo ama menülerde bulamıyorum nerde bu zıkkım ?

zabita55

Üye
Bu Radio Türkkçemi Yha Yoksa Yabancımı .....!:(:aman2:

saruman_me

saruman_me

Üye
5800 için uygun olanı yokmu acaba arkadaşlar..?

BALTAZARX

BALTAZARX

Üye
Süper bi program bu,bende kullanıyorum.Yerli yabancı binlerce radyo kanalı var,ses kalitesi süper hiç takılma yok.:d:

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
2 senedir 5800 için yapamamışlar.
Yazıklar olsun.

denizci35

denizci35

Üye
Şu an 464 tane türkçe yayın var

merdemyar

merdemyar

Üye