Nokia İnaılmazı Yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia İnaılmazı Yaptı

Nokia, bir kez daha inanılmaz olanı gerçekleştirdi. Dünyanın bir numaralı cep telefonu üreticisi konumunda bulunan Nokia; Apple, HTC, LG, Samsung, Sharp, Toshiba Hitachi ve Philips'i dava etti. (kalan diger telefon firmalıda ilerleyen günlerde :)

Dava nedenlerini saymakla bitmez. Hepsi telif hakları ile ilgili olan davaların; bazıları tuş takımları LCD ekranlarla, bazıları kablosuz iletişim ağlarıyla, bazıları ise GPS ile ilgili...daha neler neler
Nokia, aynı anda bu kadar dev ile nasıl baş edecek, merakla bekliyoruz. Sadece dava açma ücretlerinin bile milyonlarca dolara mal olacağı düşünülürse, risk çok daha iyi anlaşılabilir

Deflamat

Deflamat

Üye
Hali hazırda Iphonenun sesli görüşme protokollerinin nokiaya ait olduğundan dolayı açılan bir dava da mevcut, merakla sonuçları bekliyoruz ;)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Bu Kadar büyük şirkete dava açtığına göre Nokia işini garantiye almış demektir bence yoksa kaybetmesi durumunda ödemesi gereken miktar dudak uçuklatır.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Nokia elini taşın altına boşuna koymaz , mutlaka bir çıkarı vardır bundan, eger böle bişey olmasa niçin dava açsınki...

maleguard

maleguard

Üye
nokianın bi planı vardır :ehe onlarda izinsiz kullanmasaymışlar arkandayız nokia :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
"Nokia'nın kuyruk acısı" şeklinde bir başlık daha uygun olurdu.

Apple'ın dokunmatik ekran pazarındaki ezici üstünlüğü, HTC'nin akıllı telefon pazarındaki önemli yeri, Samsung ve LG'nin pazardaki yükselişi gözlerini korkutmuş olacak ki, " elinizdeki teknolojiler benim eserim naabeer" tarzı bir tutum içine girmişler. Ama icraatlerine hız vermeleri gerekir.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Apple'ın dokunmatik ekran pazarındaki ezici üstünlüğü, HTC'nin akıllı telefon pazarındaki önemli yeri, Samsung ve LG'nin pazardaki yükselişi gözlerini korkutmuş olacak ki, " elinizdeki teknolojiler benim eserim naabeer" tarzı bir tutum içine girmişler. Ama icraatlerine hız vermeleri gerekir.
ewet dogru cevap

arslansem

arslansem

Üye
Ne derdi varmış öyle ya :hmmm büyük cesaret valla

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

bencede...

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Nokia adımını sağlam atmıştır bir şey olmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...