Nokia Image Exchange v1.02(10) S60v3 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Image Exchange v1.02(10) S60v3 SymbianOS9.x Signed

Nokia Image Exchange heyecan verici, deneysel resim galerisi tarama ve eğlenceli ve kolay görüntü paylaşım yapmaktır. Bir mobil resim galerisi uygulamanın sorunsuz entegrasyon ve buna karşılık gelen bir web hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Image Exchange zaman cep telefonu ile etkin bir kullanıcı deneyimi araştırıyor bir zaman-veri bağlantısı ve sosyal ağ için bir temel olarak mevcut iletişim bilgileri kullanır.

Birkaç kayda değer katmak vurgulamaktadır: Otomatik hesap oluşturma, otomatik yedekleme ve görüntü verileri, anlık paylaşım, rehber yeni görüntüleri ve yükleme ve görüntü indirmek için bir web arayüzü ile ilgili bildirimler senkronizasyonu.

Not: ilk defa bunu ilk olarak özel web hesabı üzerine küçük resimleri ve yüklenenler görüntüler üretir yavaş olabilir Image Exchange kullanın. Varsa, bu dönemde bir WiFI şebeke ve şarj cihazı kullanabilirsiniz. İlk upload sonra uygulama oldukça hızlı olmalıdır.

Uyarı: Nokia Image Exchange Nokia Araştırma Merkezi tarafından deneysel bir araştırma projesidir. benzer bir mainstream Nokia servis için Ovi Share göz atın. ağını kullanan Nokia Image Exchange mobil telefon ile hizmet arasında veri trafiği oluşturur etkinse. Trafik maliyetleri şebeke operatörünüze ve veri planına bağlıdır.

Nokia Image Exchange web hizmeti

* Web servisi Firefox, Safari ve Internet Explorer 7 ile test edilmiştir. Google Chrome ve Opera 9 çalışma gibi görünüyor.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: By Kavak, jeki01, aziz1903 ve 4 diğerleri


Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkürLer ..
 
ibrother

ibrother

Üye
bu n80 de çalışmıyor hata veriyor
 
jeki01

jeki01

Üye
selam
bende kullanıyorum ama sürümü 0.95
hemen bunu yüklücem.
güzel paylaşım.
iyi günler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt