Haber Nokia Illusionist Mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Öyle olsaydı İllusionist diye bir kod adı kullanmazdı.
Doğrudan Lumia 1520 ve 2520 stylus kalemle kullanılabilecek derdi.
Ama öyle bir şeyden bahsetmemiş (ki etkinlikte de öyle bir şey söylenmedi).
O yüzden bu İllusionist dediği cihaz farklı bir cihaz.
Stylus kalem desteği bulunacağına göre büyük ekranlı bir cihaz. :hmmm
büyük ekran ise snapdragon 800 ve grafik 330 , 1080p ekran çözünürlüğü, ve kalem kullanılacaksa en az 5.7 inç ekran bekliyorum ^_^ ,bir de 3gb ram hadi hayırlısı, ama kalem için telefon beklenmez , 1520 gayet iyi özelliklere sahip :)

• Beğen
Tepkiler: ON9

4MaGuS

4MaGuS

Üye
büyük ekran ise snapdragon 800 ve grafik 330 , 1080p ekran çözünürlüğü, ve kalem kullanılacaksa en az 5.7 inç ekran bekliyorum ^_^ ,bir de 3gb ram hadi hayırlısı, ama kalem için telefon beklenmez , 1520 gayet iyi özelliklere sahip :)
aynen katılıyorum zaten bizde öyle bir kalem olsa 1-2 ay içinde ya kullanılamaz hal alır yada kaybolur düşer falan boşuna kalem falan istemeyin bence L1520 gayet güzel bir cihaz param olsa aleyim diyicemde daha yeni L920 aldım malum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Adam işini biliyor

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Beklersek her an bir telefon çıkıyor ve istediğin olmuyor mesela 41 MP kamera çok iyi almak istiyordum ama 1520 gibi büyük bir ekran da istiyorum yada başka özellikler istiyorsun olmuyor birbirini tutmadığı için en sana yakını nı alacak ve belli zaman kullanacaksın sonra diğer çıkan modele yoğunlaşacaksın aslında ilk çıkanı değilde bir alttakini almalı fiyat açısından yada biraz bekleyip fiyat düşünce istediğini almalı

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Beklersek her an bir telefon çıkıyor ve istediğin olmuyor mesela 41 MP kamera çok iyi almak istiyordum ama 1520 gibi büyük bir ekran da istiyorum yada başka özellikler istiyorsun olmuyor birbirini tutmadığı için en sana yakını nı alacak ve belli zaman kullanacaksın sonra diğer çıkan modele yoğunlaşacaksın aslında ilk çıkanı değilde bir alttakini almalı fiyat açısından yada biraz bekleyip fiyat düşünce istediğini almalı
zaten sistemin işleyişi o yönde herşeyi bir telefonda verseler daha sonra ne satacaklar hep birisi satılmaya başladığında üst modelini çıkarıp onu satmaya çalışırlar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
zaten sistemin işleyişi o yönde herşeyi bir telefonda verseler daha sonra ne satacaklar hep birisi satılmaya başladığında üst modelini çıkarıp onu satmaya çalışırlar
Evet o yüzden özellikler tek tek çıkıyor yinede 1020 deki kamera 1520 de olsa ahh diyorum

ON9

ON9

Üye
Mesajın ilk kısmına katılıyorum lakin; fiyatın düşmesini beklerken daha yeni modeller çıkıyor ve Konu Nokia olunca fiyat olayı işe yaramıyor bence. İş Samsung da bitse dediğin doğru S4 çıkar 2 ay sonra 300 -400 ₺ birden düşüyor.
2 yıl önce N9 alacaktım 6ay bekledim fiyat düşsün diye... Sonuç onun fiyatı düşmeden L920 sahibi oldum. Sırf ona benziyor diye

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dediğiniz gibi nokia indirim biraz zor oluyor arada firmalar kampanya yapmasa yandık deseniz mesela 2 yıl önce çıkan s3 evkurda falan 2,5 milyara falan satılıyordu şuan 1 milyar falan ancak gidin bakın şuan n9 kaç yıl oldu çıkalı hala çok düştüğünü düşünmüyorum çünkü ben 3 aydır bakıyorum telefon hala aynı fiyatta

• Beğen
Tepkiler: n000k
ON9

ON9

Üye
dediğiniz gibi nokia indirim biraz zor oluyor arada firmalar kampanya yapmasa yandık deseniz mesela 2 yıl önce çıkan s3 evkurda falan 2,5 milyara falan satılıyordu şuan 1 milyar falan ancak gidin bakın şuan n9 kaç yıl oldu çıkalı hala çok düştüğünü düşünmüyorum çünkü ben 3 aydır bakıyorum telefon hala aynı fiyatta
N9 o zaman 2 yıl önce 1300 civarında 64gb olanı. Şimdi ise yine 16 gb olan 950 civarında

BelaMonte

BelaMonte

Üye
o değilde ben 1320 alıp 1520 aldım diye arkadaşlarımı kandırmayı düşünüyorum. Sizce arsındaki fark ne kadar dır? :eheyani arasındaki tasarım farkı olarak. :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o değilde ben 1320 alıp 1520 aldım diye arkadaşlarımı kandırmayı düşünüyorum. Sizce arsındaki fark ne kadar dır? :eheyani arasındaki tasarım farkı olarak. :D
arka kameraları farklı en belirgin özelliği o galiba

BelaMonte

BelaMonte

Üye
arka kameraları farklı en belirgin özelliği o galiba
peki ağırlık? Malum lumia 920 185 gram zar zor alıştım, abim filanda kalas diye dalga geçti. 1320 de 220 gram mış. Gelene kadar kas yapmam lazım :)

IVI-Elia

Üye
Gözümden düşmüş olan mi şirket çok gereksiz bulduğum phablet katagorisindeki bir cihazına beni hayram bıraktıysa 1520 mükemmel olmuştur.

diğerine gelirsen aslında kalm tasarımı bozuyo ama inanılmaz iyi Bi şey galaxy note inanılmaz Bi seri.Ki ben 920 de bile bazen kalem istiyorum özellikle çizim ve not uyg. İnnılma şe yarıyor.

Üst Alt