Haber Nokia Illusionist Mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Illusionist Mi Geliyor?

Evleaks gerçekten kelimelerle nasıl oynayacağını çok iyi biliyor. Bu akşam attığı 6 kelimelik tweet ile Nokia Lumia 1520 veya 2520 almayı düşünenlerin kafasında soru işareti oluşturmayı yine başardı?

Sızıntı bilgilerin piri evleaks'e göre, Nokia Illusionist'te (ki görünüşe bakılırsa yeni bir kod isim) stylus kalem desteği bulunacak. Şu an elbette cihazın tablet mi yoksa phablet mi olduğunu bilmiyoruz ancak şu kesin ki bugün açıklanan cihazlardan biri değil. Ki her iki cihazda da aslında böyle bir özellikten yararlanılabilirdi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Acaba hemen Lumia 1520 ve 2520 almaktansa, bu cihazla ilgili bilgilerin biraz daha sızmasını mı beklemek gerekir dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

turbocore35

turbocore35

Üye
bence beklemeye gerek yok tüm wp8 cihazlar iyi :D

• Beğen
Tepkiler: ON9
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
haber için teşekkürler abi,ben de gördüm az önce bu haberi Twitter da,ben daha farklı düşündüm acaba kalem mi gelecek bu cihaza? Smart cover a monte edilmiş bir kalem aklıma geldi doğrusu.

kaltintop

kaltintop

Üye
biraz ütopik olacak fakat :D ilüzyon ve stylustan bağlantı çıkararak sızıntının cihaz değilde (ütopik olan kısım burası) havada dahi kullanılabilen bir stylus pen olabileceği görüşünü uyandırdı bende.

benzerlik malum :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
haber için teşekkürler abi,ben de gördüm az önce bu haberi Twitter da,ben daha farklı düşündüm acaba kalem mi gelecek bu cihaza? Smart cover a monte edilmiş bir kalem aklıma geldi doğrusu.

Öyle olsaydı İllusionist diye bir kod adı kullanmazdı.
Doğrudan Lumia 1520 ve 2520 stylus kalemle kullanılabilecek derdi.
Ama öyle bir şeyden bahsetmemiş (ki etkinlikte de öyle bir şey söylenmedi).
O yüzden bu İllusionist dediği cihaz farklı bir cihaz.
Stylus kalem desteği bulunacağına göre büyük ekranlı bir cihaz. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
5" Bi cihaz hoş olur ama 1520 çok hoşuma gitti,tr fiyatı ve çıkış tarihi belli olsa alacam bundan bidene inşallah:)

• Beğen
Tepkiler: hasanabi
mesutcinik

mesutcinik

Üye
bence bu sızıntıları pek takmayın ya aynı şeyi yaptılar 1320 tanıtılana kadar sonra hayal kırıklığına uğradık burda hep beraber

alical33

alical33

Üye
bekleyeleim bakalım bu 6 inçten biraz daha küçük olsa daha iyi olur 5.5 inç falan

ÖEY

ÖEY

Üye
4.5"-5" arası bir model çıkartamadılar gitti haa!! :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:hmmm daha piyasaya yeni iki bomba cihaz sürdükten sonra erken böyle sızıntılar. . Ama cidden 1520 de Stylus pen olabilirdi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
zaten bu L1520 türkiye ye gelene kadar o konu hakkında birazda daha bilgi sızar diye düşünüyorum

fk555897

fk555897

Üye
Stylus ve güzel bir programa sahip olursa kullanışlı olur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sihirli bir cihaz olacak desenize.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
gelişmeleri heyecanla takip ediyorz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bi anda L1520 gözümden bir alt basamağa düşüverdi :sirit:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Global resmi twitter hesabından evleaks'e:"doğruyu söyleyin hangi ofisimizi hacklediniz" dedi:kop:

• Beğen
Tepkiler: umutgidik, n000k ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Global resmi twitter hesabından evleaks'e:"doğruyu söyleyin hangi ofisimizi hacklediniz" dedi:kop:

Aslında tam olarak öyle dememiş:
Sanırım 1320'nin görsellerini sızdırdıktan sonra "Bunu nasıl ele geçirdin Allah aşkına!" demiş :kop2:
Bir tane de şarkı yollamış :)

Rick Astley - Never Gonna Give You Up

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hiçbir cihaz 1520 yi öyle kolay kolay ikinci plana atamaz.

• Beğen
Tepkiler: narnia16 ve papakudioflu

Üst Alt