Nokia, HTC'yi Dava Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş al bu resmi kapak resmi yap

Ben size katılmıyorum HTC TİTAN'ı bileniniz vardır ben daha çok onun renklisine benzetiyorum. Ayrıca HTC nin samsung'u örnek aldığı falanda yok ha tabikide bu benim şahsi görüşüm İyi forumlar ..

SkyLaBTR

Üye
Bu arada nokia kazanırsa ve büyük ülkelerde yasaklatabilirse 153469781352 adım öne geçer

bende ilk görüşte lumialara çok benzetmiştim nokia'nın gücü hTC'ye yetiyor apple'a hiçbirşey diyemedi

ama nokia sonuna kadar haklı o tasarımı ilk önce n9'da kullandı ve devam ettirdi hTC tamamen çaldı yani

aleranol

Üye
Ben size katılmıyorum HTC TİTAN'ı bileniniz vardır ben daha çok onun renklisine benzetiyorum. Ayrıca HTC nin samsung'u örnek aldığı falanda yok ha tabikide bu benim şahsi görüşüm İyi forumlar ..

bence samsung apple dan çalıyor htc de özenip nokidan çalıyor

Hırsızlığın da bukadarına pes doğrusu,birebir de kopyalanırmı yahu

papakudioflu

Emekli Yönetici

gucu yetme meselesi degil. Apple heryil nokia'ya 1milyar dolar patent ucreti zaten oduyor.

PriZm

Üye
o anlaşmalar halka acık degil tam olarak içerigini bilmiyorum ama aralarında etik ticaret anlaşması oldugunu okumuştum biryerlerde
ilginç.çünkü Apple Nokia ya ödüyor denilince şaşırdım acaba yanlışmı yazdı tam tersi değilmi diye

papakudioflu

Emekli Yönetici

ilginç.çünkü Apple Nokia ya ödüyor denilince şaşırdım acaba yanlışmı yazdı tam tersi değilmi diye

Evet insana biraz ters geliyor hem de apple'in o kadar satinalmasina ragmen ama hala piyasadaki ilk olmasi sebebiyle mobil alanda patent birincisi nokia.

appleyi sevmiyorsunuz ama adindan bolca bahsediyorsunuz adamin reklamini yapiyorsunuz bu sayede birinci oluyor haberiniz yok

Uruloki

Üye
Valla microsoft un tanıtım yüzü olan cihaz htc 8x bence nokia düşünsün yani operatörlere bile wp8 hakkinda bu cihazın tanıtımı gidicek bence nokia düşünsün bakın yapılan bariz nokia 920 yi tanıttığı anda amerika borsasinda %15lik düşüş yaşadı hisseleri iyice batıyor simdi diyorum elop tam bir truva atı her gittiği şirket battı ve kendisi microsoft ortağı artık gerisini siz düşünün

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

valla 8x hiç tanıtım yüzü gibi durmuyor Hasan.. Nokia nın zaten AT&T ile anlaşması var operatör sıkıntısı yok.. Elop microsoft ortağı eyvallah ama şunu düşünüyor musunuz? Windows phone 8 ile Nokia zarar ederse microsoftta zarar eder wp8 le de piyasaya tutunamazsa daha gerisi yalan olur boşa masraf olur.. Hala dünyayın en çok satan 2. telefon markasından bahsediyoruz sen microsoft olsan tüm ümitlerini htc ye mi bağlarsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...