Nokia hisseleri tavan yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia hisseleri tavan yaptı

Nokia bu sabah itibariyle 2012 yılı 4. Ceyreginde 4.4 milyon lumia satışı gercekleştirdigini acıkladı.

Bu açıklamanın satır aralarında olumlu kar uyarısı da vardı ve bu uyarının ardından Nokia hisse senedi fiyatları tırmanışa gecti. Nisan 2012 tarihindeki yıllık zirvenin de üzerinde %22 artışla günü 4.60 dolar seviyesinden kapattı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:blink: :oke::alkis:tşk:

PureFood

PureFood

Üye
Nokia batıyor, battı, batacak, artık batsın diyenlere buradan selamlar.

serinaga

serinaga

Üye
Ehhh umarım bu tırmanışı fırsata dönüştürürler ve Lumia'ları daha da geliştirirler ...

nanotex

nanotex

Üye
Sizce S3 ün satışını geçebilir mi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gecemez gercekci olalım. Bu cihaz bir sonraki Nokia amiral gemisine altyapi hazirlar. Ayni sgs2'nin sgs3'e yaptigi gibi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hadi hayırlısı daha iyi & sorunsuz cihazlara

matchless

matchless

Üye
nokia ve batmak ))) ıste bu ımkansız

gkcll

gkcll

Üye
nokia batmak bu en çok çocuk su insanların lafı nokia batacak firma mı
bakın buraya yazıyorum nokia istese 1 yılda bir milyar telefon satar istese android dide işe katarsa
nokia android kullanmasaydı samsungun bu pazarda şansı yoktu tıpkı wp8 cihazının ses gerirmedeği gibi
nokia yaya dua etsin

komando04

komando04

Üye
hayırlısı olsun ne diyelim ki haber için teşekkürler abi

dedereis123

dedereis123

Üye

Hacı abi böyle şeylere gerek yok şimdi :D

Satamaz bence nedeni millet Nokia yı mimlenmiş gibi bakıyor . Anlamadığım şey o kadar kötü neyini gördüler neymiş ağır cihaz ..... İyide arkadaşım nokia nın şuankadar pahalı cihazı 700tlydi . Hangi android o fiyatda hızlıydı merak ediyorum . Geçen birine önerdim kufur etti resmen neden peki dediğimdede "Apple varken para etmez" dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt