Apheron Üye güzel paylasim ama paylasip birakmayin ayni konuda farkli hatalar alanlar soruyor ama yardm alamiyorlar
güzel paylasim ama paylasip birakmayin ayni konuda farkli hatalar alanlar soruyor ama yardm alamiyorlar
karabasmayan Üye Apheron' Alıntı: güzel paylasim ama paylasip birakmayin ayni konuda farkli hatalar alanlar soruyor ama yardm alamiyorlar Genişletmek için tıkla ... Anlatım gayet net. Hatayla karşılaşanlar mutlaka bir şeyleri gözden kaçırıyordur.
Apheron' Alıntı: güzel paylasim ama paylasip birakmayin ayni konuda farkli hatalar alanlar soruyor ama yardm alamiyorlar Genişletmek için tıkla ... Anlatım gayet net. Hatayla karşılaşanlar mutlaka bir şeyleri gözden kaçırıyordur.
ismail aksi Üye arkadaşlar 5800 kullanıyorum ben ama telefon kodunu unutmuşum telefona format atamıyorum telefon kilidini unuttugum için ne yapmam gerek bu telefon kilidini nasıl kırabilirim
arkadaşlar 5800 kullanıyorum ben ama telefon kodunu unutmuşum telefona format atamıyorum telefon kilidini unuttugum için ne yapmam gerek bu telefon kilidini nasıl kırabilirim
hcokakoglu Üye güvenlik kodunu bulmak için denediğim yöntemlerde error veriyor altta. sebebini bilen var mı?