Haber Nokia Guru:stereo Nfc Kulaklık Bh-121 Aralık'ta Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Guru:stereo Nfc Kulaklık Bh-121 Aralık'ta Geliyor

Nokia World geldi geçti fakat bu etkinlikten önce sızan Nokia ürünlerinden bazılarının duyurusu beklendiği gibi gerçekleşmedi.

Nokia GURU,Treasur Tag,Lumia525 Nokia World etkinliğinden önce sızan ürünlerdi. Fakat bu 3 cihazın da duyurusu gerçekleşmedi. Bugün gelinen noktada Nokia'nın NFC destekli yeni Stereo kulaklığı BH-121 Çek Cumhuriyetinde bir perakendecinin internet sitesinde listelendi.

AMİO.CZ sitesinin listelerinde görüntülenen Nokia BH-121 kulaklık vergiler dahil 1050CZK(Çek Kronu) fiyat etiketine sahip.54$'a denk gelen fiyat etiketine sahip olacağı görülen BH-121 Stoklarda bulunmuyor fakat urun teslim tarihi ise 16 Aralık olarak belirtilmiş.

• Beğen
Tepkiler: okinro

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

alical33

alical33

Üye
fiyat mı o 1050 czk yazan ?

0MG90

0MG90

Üye
Fiyatı 54 dolar civarı yazıyor arkadaşım o başka ülkenin para birimi
Umarım bizde fazla pahalı olmaz

5800

Üye
54 dolar bence pahalı olur.50 lira olsa alınır

0MG90

0MG90

Üye
Nfc desteğinden dolayı pahalı olur bi de ses kalitesi iyi olursa değer

pirenuri

pirenuri

Üye
54 dolar yani yaklaşık 120 liraya bunu alacağıma Purity wh-920 alırım kat kat daha iyi hem de 20 lira cebime kalır

man20

man20

Üye
99,99 tl olucak gibi duruyor.

0MG90

0MG90

Üye
54 dolar yani yaklaşık 120 liraya bunu alacağıma Purity wh-920 alırım kat kat daha iyi hem de 20 lira cebime kalır
Ben prutiy wh-930 aldım 150 ye çok memnunum ses kalitesi muhteşem

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Haber için :tşk:

alical33

alical33

Üye
senin zaten wh-920 kulaklığın var bitane dahayı ne yapcaksın bide 920nin fiyatı şuan 99tl kampanya bitsin 279 :D

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Türkiye'ye ne zaman gelir acaba? BH-111 almayı düşünüyordum. Bluetooth 4.0 LE standardı da varsa tam olur. wh920 de güzel ama ben ilk olarak kablolardan kurtulmak istiyorum :D

pirenuri

pirenuri

Üye
senin zaten wh-920 kulaklığın var bitane dahayı ne yapcaksın bide 920nin fiyatı şuan 99tl kampanya bitsin 279 :D
wh-920 var tamam da olmayanlar için söylemiştim. Zaten ben de alsam wh930 alırım

conquer_or

Üye
Böyle yeni ve güzel cihazların çıkması çok güzel birşey ama şu ekolayzırın sadece kablolu kulaklıklara sınırlandırılması çok can sıkıcı. Şahsen iki senedir BH-503 kullanıyorum ama lumia aldığımdan beri kulaklıktan verim alamıyorum. Telefonumu çok seviyorum asla da vazgeçmem ama Bluetooth kulaklıkla sadece yalın müzik dinlemek çok uzuyo beni keşke bir an önce Bi çözüm getirseler :-(

fk555897

fk555897

Üye
Güzel kulaklık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler

cintrikus

cintrikus

Üye
bu kadar yaygara kulaklık içinmiydi yani? ipod shuffle ile ne alaka peki reklamını öle yaznsıttılarda? mp3 çalar diye sevindiydim bende kulaklık çok gereksiz

plenken

plenken

Üye
Ne zaman geleceğinden haberi olan var mı ? Yoksa geldi de benim haberim olmadı mı? Haber için (kocaman) teşekkürler.

enessrsy

enessrsy

Üye
Ben wh920 aldım kampanyadan 1 hafta önce 200TL'ye, 1 ay kullanmadan bozuldu 2 aydır garantiden yenisinin gelmesini bekliyorum. Nokia'nın bana söylediği '4 ay bekleyen var dua et 2-3 ayda gelsin' :(

plenken

plenken

Üye
Ben wh920 aldım kampanyadan 1 hafta önce 200TL'ye, 1 ay kullanmadan bozuldu 2 aydır garantiden yenisinin gelmesini bekliyorum. Nokia'nın bana söylediği '4 ay bekleyen var dua et 2-3 ayda gelsin' :(
Geçmiş olsun kardeşim. Bekliyeceyiz galiba. İyi bi bh kulaklığa ihtiyacım var nokia. Duy sesimi... Teşekkürler.

Üst Alt