Nokia Görüşmem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Görüşmem
Arkadaşlar uzun zamandır gündemde olan flash player ve kodek sorununu konuştum.
-Uzun zamandır gündemde olan yeni güncellemeyle gelen flash player ve kendi playerinizda ki kodek sorunumu bir türlü gideremedm nedn böyle ?
+Flash player sorununuz nokia dan kaynaklanan bir durum değildir,tamamen yazılımcı firmadan kaynaklanmaktadır (yani adobe )
-Tüm nokia kullanıcıları başta c7 n8 c6-01 olmak üzere bu sorundan çok çeken var nokia bu konu hakknda bişe yapabilir mi ?
+Elbette ki nokia kullanıcı talebine göre böyle bi durumu göz önünde bulunduracaktır ama kesin bir şey söz konusu değil
-Peki kendi playerınızda ki kodek sorunu ne olacak
+Kamera ile çektiğiniz videoları izleyebiliyormusunuz
-Evet
+Nokia sitesinde de belirtildiği gibi sadece orada ki yazan uzantıları falan destekliyor dedi
-flash player sorununun sizden kaynaklanmadığını söylediniz.kodekler veya uzantılar a gelecek güncellemede ekleme yapılacak mı?
+Talebe göre degerlendireceğiz.Kesin birşey söz konusu değil

Kısaca knuşma böyle beyler ..yığılma yapın bu konu üzerine nokia ya mail atın..Sonunda da degerli vaktimi ayırdıgm için teşekkür etti ha :P :D adobe ile iletişimemi geçmek gerekiyor :) ?

----------Eklendi @ 16:47:25 ---------- Yazıldı @ 16:10:28 ----------

Nerede bizim flash sorunu yaşayanlar ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla kardeşim artık nokiadakilerle nerdeyse akraba olduk o kadar arayıp dert anlatıyorum eksikleri istekleri anlatıyorum ama bizimkiler söylediklerimin yarısını nrc ye rapor etseler bu sorunları yasamayız emin ol ama flash konusu baska onu adobe isterse yapıp kendi sitesinden indirime acabilir ama nokia direk kendi tarayıcısına koyamaz çünkü imzalanmış bir lisans sözleşmesi var ve uymak zorunda. Ama sana bu konudaki bir gelişmeyi aktarıyım nokia n9 için lisans sözleşmesi imzalamış firefox tarayıcıya entegre magazaya koyulacakmış heralde ücretli olur

dekor67

dekor67

Üye
arkadaşlaq bence aramayın zaten adobe asla ve asla symbıan a flaşplayer çıkarmaz cunku adobe fırması artık mobıl tellerden destegnı çektı andıroid dahıl adobe fırması html 5 uzerınde yogunlaşacak buda demektırkı bız 2 3 sene ıcınd butun video ları ızleye bılıcez cunku opera da kendi tararayıcımızda html 5 destek liyor

tarxhn

tarxhn

Üye
ben mail atıyorum ama ancak degenlendiriyoruz diye cevap veriyolar

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Amaan neyse ya telefonu değistireceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt