Gece çekimler iso değeri ile de alakalı.Yani fotoğraf çekecek bir kişi kameradan anlıyorsa biraz ayar yaparak lumia 920 nin gece performansına yaklaşabilir.Tabi bu da benim görüşüm.
Bu fotolarıda az önce çektim.Sadece örnek.Aslında flaşsız olmasına rağmen telefonumun gece çekiminden yinede memnunum.
Gece çekimler iso değeri ile de alakalı.Yani fotoğraf çekecek bir kişi kameradan anlıyorsa biraz ayar yaparak lumia 920 nin gece performansına yaklaşabilir.Tabi bu da benim görüşüm.
Bu fotolarıda az önce çektim.Sadece örnek.Aslında flaşsız olmasına rağmen telefonumun gece çekiminden yinede memnunum.
900 mü? 900 için yakında deyilipte yapılmayan ne var?
Şöyle bi durumda var sen şimdi arkadaşlarınla okulda foto çekileceksin. Durun eve gidip prof makinamı alıyım mı diceksin? Bu yorumları yazarken birazda ''anı'' düşünerek yazmalısın.
900 mü? 900 için yakında deyilipte yapılmayan ne var?
Şöyle bi durumda var sen şimdi arkadaşlarınla okulda foto çekileceksin. Durun eve gidip prof makinamı alıyım mı diceksin? Bu yorumları yazarken birazda ''anı'' düşünerek yazmalısın.
Nokia hala tasarım peşinde :
Hala esas para edenin getiri sağlayanın yazılım olduğunu anlayamamış.. Lumialar zaten yeterince harika bir tasarıma sahip.. Kaybettiği nokta yazılım lakin ne hikmetse yine yine tasarım peşinde... Bu kafayla devam et Nokia..
Nokia hala tasarım peşinde :
Hala esas para edenin getiri sağlayanın yazılım olduğunu anlayamamış.. Lumialar zaten yeterince harika bir tasarıma sahip.. Kaybettiği nokta yazılım lakin ne hikmetse yine yine tasarım peşinde... Bu kafayla devam et Nokia..
Ve de hafifletsin cihazları mümkünse 180 gr akıllı telefon mu olur abi
Evet şu market düzelmeden Nokia iflah olmaz.
- - - Eklendi - - -
Ha şu da bir dipnot :
Abi düğünde arkadaşla lobide oturuyoruz. Aldım Onun iPhone 5' ini inceliyorum. Elime aldığım an aldım mı farkedemedim(!)
Mümkünse cihazlar 130 gr'dan hafif olmasın 5 çok hafif oyuncak gibi oluyor o yüzdn elde
1. si 1 tane örnek verdim.
2. si ilk soruma cevap vermedin.
3. sü iphone'nun kamerasına kötü demedim sadece pureview dan iyi olmadığını açıklamaya çalışıyorum.
Neyse süleymanım seninle sohbet koyu. Çok uzatıpta azar işitmeyelim :/
1. si 1 tane örnek verdim.
2. si ilk soruma cevap vermedin.
3. sü iphone'nun kamerasına kötü demedim sadece pureview dan iyi olmadığını açıklamaya çalışıyorum.
Neyse süleymanım seninle sohbet koyu. Çok uzatıpta azar işitmeyelim :/