nokia flash player sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bountykiller

bountykiller

Üye
    Konu Sahibi
nokia flash player sorunu
her hafta cep telefonu genel bölümünde ve symbian başta olmak üzere birsürü bölümde flash player ile ilgili sorular soruluyor. Belkide milyonlarca kez söylenmesine rağmen hala birçok insan flash player ile ilgili konu açıyor. Flash player desteği soranı var , flash player arayan var , flash player ile flash lite 'ı karıştıran var ve bu örnekler sadece bazıları.

Bu sorunun çözülmesi , konu kirliliğinin önlenmesi için cep telefonu genelde üst konuların oraya uyarı olarak flash player destekleyen sistemler yazılsa konu kirliliğini önlemek için en azından basit bir adım atsak sizce de iyi olmaz mı ¿

CABBAR

CABBAR

Üye
Olabilir ama gerek olmadığını düşünüyorum

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Zaten flash player ile ilgili konu açanlarda fazla bişey bilmiyor. Garip garip soru soruyor.
Üst konu olsa bile dikkat edipde bi okuyayım demez.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
mstf_l

mstf_l

Üye
Zaten flash player ile ilgili konu açanlarda fazla bişey bilmiyor. Garip garip soru soruyor.
Üst konu olsa bile dikkat edipde bi okuyayım demez.

Aynen. Ancak şöyle bir şey olabilir. Bir konu açılır. Bilen bir arkadaş enine boyuna anlatır. Biz de fp konusunda açılan her konuya bu konunun linkini veririz.

Corrupt

Corrupt

Üye

Aynen. Ancak şöyle bir şey olabilir. Bir konu açılır. Bilen bir arkadaş enine boyuna anlatır. Biz de fp konusunda açılan her konuya bu konunun linkini veririz.

Ona tıklamayı beceremeyenleri de biliyorum ben :ehe bence her seferinde 1 teksti kopyala paste yaparız okurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt