Nokia Firmware Cleaner v3.0 BETA 1 - Kolay Kullanım Kılavuzu [Bileşen Portlama Dahil]

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N76 hakkında bilgim yok

Tepkiler: LeoFrankLy

salkin

Üye
cok ugrastım yemedı dostum

----------Eklendi @ 15:46:50 ---------- Yazıldı @ 15:32:15 ----------

sta repack yapıyorum ya fw paketleyıcıyle bu yazılımı flash etmeyın yazıyor .

çok teşekkürler faydalı bilgi ben bilmiyordum

ANIL

Admin

hocam bende orjinal belle dosyasından bu program ile dosyaları siliyorum yalnız rofs3 dosyasında 0 mb oluyor hepsini seçsemde. sildiğim halde flash atmayın yazısı çıkıyor. rofs2 ve core dosyalarını siliyorum ve flash attığım zaman nokia yazısında kalıyor telefon

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rofs3 dosyasında sadece temalar var. O yüzden 0 mb oluyor.

Telefonun açılmayıp sadece NOKIA yazısında kalıyorsa sorun olmuştur Rofs'larda.

ANIL

Admin
bazı programları sildim program ile flash attım bu seferde ajanda açılmıyor ne olabilir? beta versiyondan olabilir mi?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Herşey olabilir. Sildiğin programlar etki yapıyor olabilir.

Tepkiler: LeoFrankLy
Ya ben bununla silince bişeyleri telefonu açtığımda sistem hatası yazıyor bunu nasıl önleyebilirim? birde Ev erkanı eklemek istiyorum oratsu orange gibi atıyorum fw ye ama flash atınca gözükmüyor ev ekranı temalarında sorun nedir? yardımcı olurmusunuz

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Orjinal FW'de yapıyorsan Core, Rofs2, Rofs3 için silme işlemlerini tekrarlamalısın. Sistem hatası ancak bu şekilde giderilebilir.

bilall07

Üye
ben bu programla siliyorum fakat telefonu açtığımda ushelp gibi sildigim programlar böyle oluyor . Bilen biri yardım ederse çok yardımcı olmuş olur.

haii10

Üye
Teşekkürler peki n95 8gb de yapabilirmiyiz ben yeni vrsiyonu attım (v35) tekrar cfw yapıp atmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum...

Yahu Program Görmüyor Rofs2 yi ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yahu Program Görmüyor Rofs2 yi ?

Rofs2 dizinini seçerken yanlış yapıyorsun. Mesela ben Rofs2'yi böyle seçiyorum:

J:\Mobil Yönetim\Sistem Modifikasyon\Symbian\CFW için Yardımcı PC Programları\Nokia Firmware Editor v0.3 Türkçe\RM-588_51.0.002_PRD.ROFS2\ROFS2

Yani, ROFS2 klasörünü seçmen gerekiyor.

Çok teşekkür ederim rofs klasörünü ayrı bi klasöre açmadığım için yapamıyordum senin yazını okuduktan sonra oldu...

k10t

Üye
c5-03 fw lerini dizini doğru göstermeme rağmen bulamıyor yada açmıyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
resource, private gibi klasörlerin olduğu konumu göstereceksin.

k10t

Üye

Sağol oldu birde fw de bu programı kullandıktan sonra telefonda ikonları kalıyor onu nasıl yapıcağız

- - - Eklendi - - -

Sağol oldu birde fw de bu programı kullandıktan sonra telefonda ikonları kalıyor onu nasıl yapıcağız

- - - Eklendi - - -