Lenneth
Üye
Root çok mu güvenli çinlilerden?
Arayüz orjinalken asla yag gibi bir arayüzünüz olmaz koydugun videodan bile belli oluyor birde c6-01'deki geçislere bak.
Efektler hariç çogu seyi sis olarak yedirebilirim sisteme.Efektleride sistem dosyalarını gösterip windows üzerinden ekleyebilirim.
Root daha güvenli tabi ki, tek yaptığı superuser uygulamasını kurmak o kadar. Superuser uygulamasıda root erişimi isteyen her uygulama için uyarı veriyor. Ayrıca bu güvensiz geliyor diyenler root'u anında kaldırabilirler ama siz çinlilerden sertifikamı verdiniz silin IMEI numaramı diyebilir misiniz acaba ?
Yine aynı konu nokia telefondan imei klonlamak kolay degildir arkadasım.
Çinliler etrafta samsung ve diger markları arayıp duruyor dikkat et.
Nokia da bb5 olayı var ve olasi bir klonlamada fatura elimde akılsız olan klonlasın.
Bi aşağı yukarı yap bakıyım menüde takılmalar bal gibi de düzeliyo.
O zaman da telefon sadece sizin simkartla çalışır hale geliyor (değiştirdiler mi bu durumu bilmiyorum tam)
----------Eklendi @ 00:10:57 ---------- Yazıldı @ 00:10:17 ----------
Touchwiz menüsü ilk açtığımda hiç kasılma yapmıyorken Symbian niye yapıyor ?
arkadaşlar ben eski bir symbian kullanıcısıyım s60v3(6120c,n73 kendim)-s60v5(5800,5530 kendim)-symbian^3(n8 arkadaşım) kullandım.Şimdi ilk olarak symbianın artılarına ve eksilerine bakalım:
+Şarjı iyi gidiyor(symbian^3 serisi-n8- hariç)
+Çok kolay oyun-program-resim-müzik-video yüklenebiliyor.
+İsmi var.
+Sağlam telefonlar...
evet temelde aslında birçok nokia kullanıcısının aklına gelen şeyler de bunlardır zaten biraz da eksilerini yazalım.
-kaliteli oyun ve programlar yok
-dokunmatik ekran performansı yetersiz
-Kendini yenilemiyor(N73 LE N8 in menüsü aynıdır.)
-Telefonları özelliklere göre çok pahalı
evet eksikler olarak bunları yazabiliriz belki de bu eksiler beni yeni bir telefon almaya zorladı ama ben android 2.2 li galaxy gio dan bahsedeceğim...
İlk olarak android telefonlara oyun program atabilmek symbiana göre bir nebze zordur ama imkansız değildir.Androidli bir telefonu elinize aldığınızda başlangıçta karışık gelebilir ama aslında çok klaydır.Giio da bu rahatlığı gördüm.Zaten gionun dokunmatiği ve n8 i karşılaştırın gionun ezici bir üstünlüğü var.Oyun performansını merak edenler symbian^3 ve android oyunları bölümlerine gitsinler kararı kendileri versinGel gelelim symbianın,nokianın geleceğine...
Samsung sizce galaxy serisi telefonlarına android koymasaydı bada koysaydı apple ile yarışabilirmiydi?Hatta apple i geçme aşamasındalar.Ama gelin görün nokia yı göremiyoruz listede...Nokia yeni biriletim sistemi çıkarmazsa geleceği vahim...bir sürü symbian var s60 v2 v3 v5 s40 s80 s90 bunların hangisi kimi tatmin edebildi? gelsin belle ne fark eder??
yap ya da yapma be doğru bildiklerimi yazdım ha salladığımı düşünürsen konularıma bakabilirsin cidden 5800 ve diğer yazdığım telefonları kullandım hatta yaptığım payaşımlardan biri :http://www.maxicep.com/symbian-s60v...detayli-aciklama-ile-arsiv-guncel-521465.html
takata uçuyo be dayı adidas nike yerinde sayarsa takata alır milletadidas mı ?
nike mı ?
takata mı?
şimdiye kullananlardan hiç şikayet gelmedi.. ama nedense hiç kullanmayan nokia yandaşları hep bu teli kötülüyor..!
çoğu kez android telefon kullandım ve x5ide arkda kullandım neyin ne olduğunun far kındayım takata sana uzaktan hoş gelir ama kullanınca fos gelir al bu da sana kavuştak olsuntakata uçuyo be dayı adidas nike yerinde sayarsa takata alır milletbağlama olarak talip arkadaşımızın güzel bi lafıyla kapağı kapatıyorum
bu devirde nokia gibi geride kalmıs bir markayı kullanmanın acısıyla bu laflarını anlayabilirimçoğu kez android telefon kullandım ve x5ide arkda kullandım neyin ne olduğunun far kındayım takata sana uzaktan hoş gelir ama kullanınca fos gelir al bu da sana kavuştak olsun
şimdiye kullananlardan hiç şikayet gelmedi.. ama nedense hiç kullanmayan nokia yandaşları hep bu teli kötülüyor..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?