coacoa
Üye
olsun da bi kamerası kötü olsun ya geri kalanlar baska üstün olan bir tarafını göstersene ? gidin işinize kardeşim ya eşşekle atı karşılaştırmayın şurda az dürüst olunVideonun ilerleyen dakikalarında kamera performanısın c6-01'e yaklaşamayacak kötü, dokunmatik ekranın zayıf, aynı anda uygulama çalıştırmada başarız, renk kalitesinin düşük olduğu bahsediliyor...
O kadar ki kendine has bir arayüzü bile yok...
Nokia c6-01'in daha burada sayamadığım bir çok artısı var hemde bu telefondan daha düşük bir işlemciye sahip olmasına rağmen
diğerleri sıkma olduğu için umursamadım kullanıpta pisman olan bir kişi yokken size ne oluyor onu anlamadımyahu o kadar yazıdan kameranın kötülüğünü mü anladın
Videonun ilerleyen dakikalarında kamera performanısın c6-01'e yaklaşamayacak kötü, dokunmatik ekranın zayıf, aynı anda uygulama çalıştırmada başarız, renk kalitesinin düşük olduğu bahsediliyor...
O kadar ki kendine has bir arayüzü bile yok...
Nokia c6-01'in daha burada sayamadığım bir çok artısı var hemde bu telefondan daha düşük bir işlemciye sahip olmasına rağmen
Madem istiyorsun göstereyim o zaman
Nokia c6-01'da bulunup Huawei x5'de olmayan özellikler:
Clear black teknolojisi
Renkler daha gerçekci ve daha parlak - Amoled Ekran
Yüksek çözünürlüğe sahip 8 megapiksel HD kamera
Radyo
Çok daha yeni bluetooth Desteği 3.0
Ön kamera
3G ve 3.5G desteği
Daha iyi ses çıkışına sahip hoparlör ve daha iyi çift flaş
Aynı anda uygulama çalıştırabilmede daha hızlı...
Daha iyi bir dokunmatik ekran ve daha stabil çalışabilme...
Yaygın servis agı
Ve en önemlisi bana göre kullanıcı dostu bir telefon kullanımı kolay ve basit... Ayrıca çok daha dayanıklı...
Bu saydıklarım Huaweide yok arkadaşım... bence bunları kabullenmelisin...
Çok kötü demiyorum ama c6-01'den iyi bir telefon değil...
Hangileri sıkma sence?
kardeşim bosver benim gibi yap dalgaya al adam verdiği paranın karşılığını alamadığı için üzgün makaraya vurun işiIdeos X5'de 3G yok muAllahım ya adam telefonu bilmeden b*k atmaya çalışıyor
Madem istiyorsun göstereyim o zaman
Nokia c6-01'da bulunup Huawei x5'de olmayan özellikler:
Clear black teknolojisi
Renkler daha gerçekci ve daha parlak - Amoled Ekran
Yüksek çözünürlüğe sahip 8 megapiksel HD kamera
Radyo
Çok daha yeni bluetooth Desteği 3.0
Ön kamera
3G ve 3.5G desteği
Daha iyi ses çıkışına sahip hoparlör ve daha iyi çift flaş
Aynı anda uygulama çalıştırabilmede daha hızlı...
Daha iyi bir dokunmatik ekran ve daha stabil çalışabilme...
Yaygın servis agı
Ve en önemlisi bana göre kullanıcı dostu bir telefon kullanımı kolay ve basit... Ayrıca çok daha dayanıklı...
Bu saydıklarım Huaweide yok arkadaşım... bence bunları kabullenmelisin...
Çok kötü demiyorum ama c6-01'den iyi bir telefon değil...
Hangileri sıkma sence?
Bırakın Allah aşkına yaRadyosu bile olmayan telefonu gelip burada savunuyorsunuz bana...
En minki mp3 playerde bile radyo mevcut bilmem anlatabildimmi
Evet 3G konusuna tam incelememişim kabul yalnız 3G'de performansının düşük oldugu araştırdım gördüm...
Yani 3G konusunda'da c6-01 önde... siz kullanmaya devam edin 2 gün sonra benim telin ekranı kırıldı nerde yaptıracam diye forumda başlık açtığınızı görürüm ben
Ayrıca ekran ve kamerada c6-01 daha üstün bu yazdıklarımın arkasındayım zaten görünen köy klavuz istemez...
İşletim sistemide daha stabil çalışıyor...
Sizle daha fazla tartışmaya girerdim ama ben sizin teknik servise gideceğiniz zamanı bekliyorum iyi akşamlar
Bende şu sertifika olayından muzdarip(!) insanları anlamıyorumhem kırılmış uygulamayı kurmaya çalışıyosun hem de işletim sistemine laf ediyosun, tabi ki yazılım üreticisini koruyacak işletim sistemi. Ki kırık olmasına rağmen imzalı bi dolu uygulama var! Beleş kullanmak istiyosan hackliceksin. Garanti maranti de gitmiyo ayrıca emektar n85'i hackli vermiştim almışlardı. Androide geçince durum çok da farklı değil root atıcan onda da kırık uygulamaları kurmak için.
sizin telefona 200.000 civarı uygulama olduğu için bu normal ama hor görme bizdede 40.000 varTelefonum root'lu falan değil, girdim Android bölümüne istediğim oyunu seçtim, indirdim apk dosyasını kurdum telefonuma oynuyorum.. Root gerekiyormuş oyun kurmak için(!), sen bunu Symbian ios falan mı sandın hacklemek gereken
Bırakın Allah aşkına yaRadyosu bile olmayan telefonu gelip burada savunuyorsunuz bana...
En minki mp3 playerde bile radyo mevcut bilmem anlatabildimmi
Evet 3G konusuna tam incelememişim kabul yalnız 3G'de performansının düşük oldugu araştırdım gördüm...
Yani 3G konusunda'da c6-01 önde... siz kullanmaya devam edin 2 gün sonra benim telin ekranı kırıldı nerde yaptıracam diye forumda başlık açtığınızı görürüm ben
Ayrıca ekran ve kamerada c6-01 daha üstün bu yazdıklarımın arkasındayım zaten görünen köy klavuz istemez...
İşletim sistemide daha stabil çalışıyor...
Sizle daha fazla tartışmaya girerdim ama ben sizin teknik servise gideceğiniz zamanı bekliyorum iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?