El~PisToLeRo
Üye
Sanki normali çok farklı olacak, Anna güncellemesinden sonra sorun yaşadığını söyleyen bir sürü kişi var S^3 forumunda (Özellikle C7 kullanıcıları) Ovi Suite üzerinden güncelleme yapınca sorun oluyor, flash atınca olmuyormuş bu da güzelTam Nokia'ya uygun davranış.
Belleye ne hacet anna bile halleder hatta c6-01 su ekran geçislerine ve kullanımdaki stabiliteye bakıver.
[video=youtube;DT2Dl3Mlc_w]http://www.youtube.com/watch?v=DT2Dl3Mlc_w[/video]
3 gün önce arkadasımın Galaxy s'ine yeni rom kurduk telefonun imeisi silindi buda tam samsung'a göre davranıs.
Ve sorusturdugumuzda samsung'da imei silinmelerinin ve klonlamalarının çok oldugunu ögrendik.En güvenli markanın nokia oldugunu söylediler bb5'den dolayı.
Sanki normali çok farklı olacak, Anna güncellemesinden sonra sorun yaşadığını söyleyen bir sürü kişi var S^3 forumunda (Özellikle C7 kullanıcıları) Ovi Suite üzerinden güncelleme yapınca sorun oluyor, flash atınca olmuyormuş bu da güzelTam Nokia'ya uygun davranış.
yapamayan varsa yapacak bişey yoknokia shop a gidivercek bi zahmet
sorma ya insaf hasanyahu bir arkadaş var belle android 2.2-2.3 den hızlı diyor geliyor burda başka yazıyor ayıp bu yaptığı neyse o gülmeye devam etsin
Benim cihaz 2.3.3 ile geldi, 2.3.4'e flash atarak geçirdim cihazı. IMEI'si falan duruyor, nasıl becerdiniz çok merak ediyorum
Adamın "Resmi" güncelleme programı güncellemeyi beceremiyor diye ben Nokia Shop peşinde mi koşacağım ki telefonumu vereceğim acaba düşürürler mi, zarar verirler mi diye içim içimi yiyecek sonra..
Sende olacak diye sorun yok.O verdigin örnek te herkes de yok farkı anladın sanırım.
Ve serviste sürüsüyle s telefon var bu dertten muzdarip ve forumlar kaynıyor.
C7'ye günce 10 kere flash atsam böyle birsey olmaz.Hatta x6 ya bikez basıma geldi imei silindi arama yapamaz gibi oldum ama cfw hatalıymıs tekrar kurdum sorun düzeldi.Arkadasın muhtemelen rom hasar gördü ve rom'un yanma riski de var.
Adam kullnıcı hatası falan da diyemez çünkü çok sorun olmus bu konuda ve sorun da bizden kaynaklanmıyor emin ol.
Şu Lenneth ile uğraşmaya değmez. Kendi berbat telefonunu öne çıkarabilmek için yapmadığı şey kalmadı. Neden yine de takıyorsanız bunu...
Anna Belle yükleyecem derken Phoenix'le hata alıp telefonu öldürenleri hesaba katsak ohooo
----------Eklendi @ 19:11:35 ---------- Yazıldı @ 19:11:09 ----------
Berbat telefonmuşhala bu devirde Nokia diye bastırmatik ekranlı telefon kullanan adama yakışan yorum.
Anna Belle yükleyecem derken Phoenix'le hata alıp telefonu öldürenleri hesaba katsak ohooo
----------Eklendi @ 19:11:35 ---------- Yazıldı @ 19:11:09 ----------
Berbat telefonmuşhala bu devirde Nokia diye bastırmatik ekranlı telefon kullanan adama yakışan yorum.
ya bu temayı bilen biri yok muuBelleye ne hacet anna bile halleder hatta c6-01 su ekran geçislerine ve kullanımdaki stabiliteye bakıver.[video=youtube;DT2Dl3Mlc_w]http://www.youtube.com/watch?v=DT2Dl3Mlc_w[/video]
İŞTE SİZE TÜRKÇE OLARAK HUAWEİ X5 VİDEO İNCELEMESİ
Bu telefonu yere göge sığdıramayanlar c6-01 ile kıyaslamaya çalışanlar acaba şimdi ne diyecekler...
[video=youtube;VQGDpCLcFaA]http://www.youtube.com/watch?v=VQGDpCLcFaA[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?