johnm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şimdi forumda c6-01 ve huawei ideos x5 konuları açılınca hemen kötüleyici yorumlar yapanlar
symbianı biliyoruz şuan nokiayı batıracak işletim sistemi (bkz: win mobile 7 ile anlaştı) microsoft ile
android tüm dünyada kaletisini kanıtlamış bir mobil işletim sistemi ama symbian donan reset atan hd video çeken kamera olduğu halde desteklemeyen modellerden ibaret
12 mgpx kamerası olduğu halde sg2 den kötü video performansı sunan bir telefon
arkadasım senın n9 un muhtemel fıyatı ve ısletım sıstemı hakkında hıcbır bılgın yok sanırımNeden C6-01'i karşılaştırıyorlar anlamadım. S^3 telefonların en alt modeli. Getirin bir 701 veya N9, bakın ortada X5 falan kalıyor mu?
Aynı zamanda T10'un tam bir fiyasko; T20'nin ise orta dereceli telefonların da ortasında bulunan bir telefon olduğunu belirtelim.
----------Eklendi @ 17:00:54 ---------- Yazıldı @ 16:56:08 ----------
Symbian Belle ile tanıştın mı? Symbian, 3 ile atağa kalkacağını söylemişti; şimdi ise kalkıyor. Belle'den sonra 2-3 güncelleme daha gelsin bakalım ne oluyor?
Android tüm dünyada kendini kanıtlanmış bir işletim sistemi. Bunun nedeni ise, her türlü telefonda kullanımının bedava olması, kodlarının açık olması nedeniyle her türlü UI şeklini alabilecek olması. Kısaca, nedeni Android değil; geliştiricilerin istedikleri gibi değiştirmesidir. Zaten donanımı ne kadar berbat kullandığını da biliyoruz.
Megapiksel, doğru kullanılmadığı sürece; kamera kalitesine etki etmez. Ancak 720p altında N8'le çekilen bir video gerçekten de çok kaliteli. SGS 2'yi kullandım, açıkçası kamerasından pek de fazla etkilendiğimi söyleyemem.
Symbian gibi bir sistemden hayir beklemeyin. Belle yuklu bir N8 deneyen bir dostKaşıntınızı giderecek bu symbian belle hiç merak etmeyin.
Bunlarla gülerim.Ideos X5 ide elime aldim C6-01 i de. Ideox X5 teki kaliteyi C6-01 de bulamadim.
Belle yüklü n8'i olan bir dost da Android 2.2 ve 2.3'den hızlı olduğunu söylemişti.Symbian gibi bir sistemden hayir beklemeyin. Belle yuklu bir N8 deneyen bir dost
Nokia diye her seye kaliteli demeyin.Nokia nin bir adi var gerisi fos.Bunlarla gülerim.
Nokia diye her seye kaliteli demeyin.Nokia nin bir adi var gerisi fos.
Her tarafi leş gibi toz dolan C6-01 de kalite oldugunu soyleme o zaman. C6-01 ideos'un tirnagi olamaz.yok ideos ve c6-01'i kullanan biri olarak gülüyorum bu lafına.
Bu lafı dedin yaHer tarafi leş gibi toz dolan C6-01 de kalite oldugunu soyleme o zaman. C6-01 ideos'un tirnagi olamaz.
belle yuklu telefon kullanmadıgım ıcın yalan dogru bırsey dıyemem ama sanbyan cok ıyı bır sıstem olsa (gunumuzde)nokıa neden 2016 da destegı kesecek?belle anna bosuna cıkarılmıyor goz boyaması gıbı gelıyor bana.ha tamam ıkonlar felan super olmus bana bıle kullanmadıgım halde gına gelmıstı nokıa nın arayuzlerınden.performans artısını bılemıyorum artmıstır ıllakı ama bu beklenıldıgı kadarmı oldu bu artıs cuzzı mıktardamı orası muallak.en bastada dedıgım gıbı sanbyan ın onu açık degıl 2016 da dıs olacak sonucta buda gerseyı gosterıyor,neyazıkkı nokıa can cekısıyor,ayak uyduramadı ben en buuyugum ne yaparsam gıder gozuyle baktı ama yanıldı samsung htc aldı başını gıdıyor.Bunlarla gülerim.
----------Eklendi @ 17:22:13 ---------- Yazıldı @ 17:20:29 ----------
Belle yüklü n8'i olan bir dost da Android 2.2 ve 2.3'den hızlı olduğunu söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?