Haber bugun yeni paylasilmistir konuyu acan arkadasin bilgisi dogrudur o yuzden goruslerinizi bu konuda paylasabilirsini.
Tartismalara mehil vermiceniz acisindan tekrardan konuyu aciyorum;
arkadaşlar iki üç gün önce pcmi açtığımda köşeden küçük ovi penceresi açıldı ve belle veya anna yükleyebilirsiniz diye bildirim gördüm ama hiç bakmadım tel n 8 product 059d576
Aslında bu felsefe yanlış desem yeri var Nokia nın böyle bi çabası yok neden belle asli olarak 1 ghzlik cihazlar için öngörülen bi güncellemeydi sonra optimize edilip bizim cihazlarada güncelleme hakkı verildi bu denli geç kalmasının sebebi bu sefer gerçekten kusursuzluğa ve değişime önem veriliyor olması maximum 2 hafta içinde Belle tüm symbian^3 cihazlarda olacakdır artık bunun sinyalleri bariz bi şekilde gelmeye başladı ...
Dostum translate in çeviri yeteneği ile ben haberi s^3 cihazlara belirli bölgelerde belle indirime sunuldu diye algıladım hata olduysa affola ama buda bellenin bi ayak sesi denebilir bugün ki arkadasın orjinal belle yüklü c6-01 alması gibi ...
Ürün kodunu nasıl değiştirmiş anlamadım açıkcası rm kodundan bahsediyoruz değil mi bu cihazın uyruğu gibi bi şey oluyor model aynı nasıl oluyorda yazılım değişince rm değişiyor aydınlatırsan sevinirim dostum ...
Aslında bu felsefe yanlış desem yeri var Nokia nın böyle bi çabası yok neden belle asli olarak 1 ghzlik cihazlar için öngörülen bi güncellemeydi sonra optimize edilip bizim cihazlarada güncelleme hakkı verildi bu denli geç kalmasının sebebi bu sefer gerçekten kusursuzluğa ve değişime önem veriliyor olması maximum 2 hafta içinde Belle tüm symbian^3 cihazlarda olacakdır artık bunun sinyalleri bariz bi şekilde gelmeye başladı ...
Dostum translate in çeviri yeteneği ile ben haberi s^3 cihazlara belirli bölgelerde belle indirime sunuldu diye algıladım hata olduysa affola ama buda bellenin bi ayak sesi denebilir bugün ki arkadasın orjinal belle yüklü c6-01 alması gibi ...
Eğer dediğin gibi olsaydı belle yüklü cihazlar satışa çıkmadan veya aynı zaman içersinde bizlere gelirdi süper kusursuz olmasından bahsediyorsun lakin şuan belle yüklü c6-01 ide biliyorsun.Herzaman olduğu gibi önce satış meselesi var güncellemeler çoktan hazır ama bizi bekletiyorlar bunun kusursuzlukla aşağıdan yukarıdan alakası yok mantıken düşünürsen farkına varmamak için bir sebep yok.