Nokia EOS'un özellikleri sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920'yle hands on videosu çekin :kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

tamam da kaç kişinin bugün cihaz alırken önceliği kamera onu demek istiyorum ben

Yeni cihazın hayırlı olsun kardeşim, iyi günlerde kullan.
Dilerim bütün ihtiyaçlarını karşılar.
Elbette herkesten aynı sabrı bekleyemeyiz.
Ben WP'nin geleceğinden umudumu kesmiş değilim ve sabırla beklemeye devam edeceğim.
Yıl sonuna doğru güzel gelişmeler olacaktır diye düşünüyorum.

Bakalım önümüzdeki zaman dilimi ne gösterecek.

drangela61

drangela61

Üye
Evet hocam biz de bunu düşünüyor ve bekliyoruz inşallah bu yıl sonuna kadar sistem tamamıyla oturur hem market olarak hem sistem içi özellikleriyle yoksa Windows Phone da biter Nokia da biter ben ki Nokianın en kötü olduğu yıllarda yine de başka telefon kullanmayıp hiçbir şekilde destek almayan n900 kullanan biriyim ve hep bekledim Nokia yeni bir şeyle gelecek diye ve geldiği gibi gittim aldım inşallah yüzümüzü kara çıkartmazlar Saygılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sağolasın Özgür abi ben de windows phone dan ümit kesmedim ama şu haliyle anlaşamadık wp ile. Ben pek beklemeyi sevmem N9 u aldığımda da bir çok eksiği vardu ama eksiklerini kendin giderebiliyorsun Wp de öyle bir yol da yok.. Her sistemde olan ve olması gereken şeyleri istiyoruz microsofttan hele ki sistemin çekirdeği bu kadar müsaitken 6 ay gibi bir sürede microsftun hiçbirşey yapmaması ciddi anlamda canımı sıktı..

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Üst Alt