şu anki sistem 4 çekirdeyi desteklemiyo Blue güncellemesinden sonraki cihazlar 4 çekirdekli olucak daha buyuk ekran boyutları wsws

mağdem desteklese çokan cıhazlar neden 4 değil d e2 çıkıyor ? microsoft un izni olmada çıkaramıyorlar 4 çekırdeklı işlemcili tlfları yıl sonundakı guncellemeden sonra hem buyuk ekranlı lumia lar hemde 4 çekırdeklı tlf lar çıkıckamıs hem uzantı XAP tan APX olucak
sanırım şu anki sistemin daha buyuk ekran desteyı yok blue guncellemesınden sonra daha buyuk ekranlı 1080p destekli ekranla cıkıcakmıs

bazı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.cihaz iki model olarak planlanıyor iki ve dört çekirdekli iki model olma ihtimali varmış.ayrıca baarya konusunda çekinceleri olanlar boşuna üzülmasinler bu konu da düşünülmüş ama net bir bbilgi açıklanmadı.kamera konusunda net olan tek şey degişken lens açıklıgı olacagı.bu da insanın aklına optik zoomu getiriyor![]()
Kameraya yönelmesinin sebebi Kamera ile ilgili bir firmayla anlaşma yapması olabilir mi
Mesela Canon gibi.EOS(!) modelleri çok tuttu![]()
tamam da kaç kişinin bugün cihaz alırken önceliği kamera onu demek istiyorum ben
tamam da kaç kişinin bugün cihaz alırken önceliği kamera onu demek istiyorum ben
Can değiştin mi cihazı?
Anladım kardeş doğru çoğunluk kameraya bakmıyor ama bugüne kadar ve hala da çoğunluk Windows Phone'a bakmıyor.
Nokia hep sıradışı gidiyor bu aralar![]()
zaten beni sıkan da işin Nokia kısmı değil Microsoft kısmı.. Bizi kısıtladığı gibi Nokia yı da kısıtlıyor saçmalık,adam sana sistemin lisans ücretini ödüyor zaten sen daha adama neden karışırsın ki yok donanım şu olacak bilmem ne diye..

Maalesef değiştim abi... Bir hafta kadar S3 kullanacağım en geç iki hafta içinde de S4 üm gelecek..