Nokia EOS aluminyum Prototip goruntuleri sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
Samsung Zoom la karışılaştırmayın be buna saygısızlık olur o cihazı elime bile almam bu arada baya ince (böyle Bi cihaz içim zoom un yarısı kadar kalınlığı ; kamera çıkıntısı 10 da 1i kadar.

Ben de karşılaştırmış oldum ama neyse.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yeni polikarbonat kasa görüntüsü...

Bu arada alüminyum kasalı olarak görülen cihazın phablet büyüklüğünde ayrı bir cihaz olduğu, EOS'un ise polikarbonat kasalı olarak siyah, beyaz, sarı, kırmızı renklerde çıkacağı söyleniyor.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Samsung Zoom la karışılaştırmayın be buna saygısızlık olur o cihazı elime bile almam bu arada baya ince (böyle Bi cihaz içim zoom un yarısı kadar kalınlığı ; kamera çıkıntısı 10 da 1i kadar.

Ben de karşılaştırmış oldum ama neyse.

Bu kadar katı olmayın ; sonuçta 2013 de kamera telefonu olarak önplana çıkan 3 cihaz var : Sony honami , Nokia eos ve Samsun s4 zoom. Karşılaştırmaları elbette olacaktır bu cihazların. Benim şahsi fikrim Eos ve Honami nin sıkı bir şekilde kapısacagıdır :evet: s4 zoom un her nekadar optik zom özelliği olsada bu iki cihaz tarafından ezilecegini düşünüyorum! Hali hazırda normal s4 ile gsmarena da karşılaştırması var ; sonuç normal s4 un kamerası daha iyi s4 zoom dan :oke:

braayn

braayn

Üye
Eos iyidir candır.

Üst Alt