Nokia, en iyi 10 Symbian uygulamasını Windows Phone'a uyarlayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
opera mobile windows phone için var mi :hmmm eğer yoksa flash eklentilı bir şekilde gelmesi gerekiyor bu en iyi 10 uygulama arasından. Konu için teşekkürler :)

Yok hayır wp kendi motorunu kullanmayan tarayıcıları çalıştırmıyor.iOS gibi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
operanin bir ozelligi bazi arkadaşlar icin onemli demek ki.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
flash eklentilı opera gibi internet tarayıcısı tanımam. En güvenli internet tarayıcılarından. Ve opera turbo özelliği ile %50 lik bi tasarruf sağlıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
wp8 de tarayıcı kısıtlaması kalkıyor.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
symbian için doğrudürüst uygulama mı varmış ki..!!! Bieaz da symbian ile kazıkladığı müşterilerini düşünüp symbiana uygulama çıkartsa bari..!

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
symbian için doğrudürüst uygulama mı varmış ki..!!! Bieaz da symbian ile kazıkladığı müşterilerini düşünüp symbiana uygulama çıkartsa bari..!

symbian 3 uygulamaları bölümüne girip bakabilirsin ne kadar yararlı ve adam akıllı uygulama olduğunu. Bana kalırsa symbian uygulamaları yeterli sayıda ve çoğu işe yarıyor ama oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kimse kalkıp symbian uygulaması az ve ise yaramıyor demesin. Sadece oyun eksikliği var

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

symbian 3 uygulamaları bölümüne girip bakabilirsin ne kadar yararlı ve adam akıllı uygulama olduğunu. Bana kalırsa symbian uygulamaları yeterli sayıda ve çoğu işe yarıyor ama oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kimse kalkıp symbian uygulaması az ve ise yaramıyor demesin. Sadece oyun eksikliği var

tmm ben her gün bakıyorumç bende senden ios ve android mağazalarındaki uygılamalara bakmanı istiyorum ordaki uygulamalara baktıktan sonra symbian daki programlara uygulama demessin zaten :) şimdiye kadar hep nokia kullandım. android veya ios fanı da değilim :) ama harbiden çok sinirlendirdi nokia. 1.400 aldığımız telefonu bile 500 tl lik bir telefon geçiyor hem uygulama hemde performans açısından doğru değilmi şimdi :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tmm ben her gün bakıyorumç bende senden ios ve android mağazalarındaki uygılamalara bakmanı istiyorum ordaki uygulamalara baktıktan sonra symbian daki programlara uygulama demessin zaten :) şimdiye kadar hep nokia kullandım. android veya ios fanı da değilim :) ama harbiden çok sinirlendirdi nokia. 1.400 aldığımız telefonu bile 500 tl lik bir telefon geçiyor hem uygulama hemde performans açısından doğru değilmi şimdi :)

uygulama açısından doğru ama performans açısından 600 liralık hiçbir android telefonu 603ten bile iyi değildir. Ben android kullandım abimde var ınan ki mağazada o kadar çok uygulama var ki hepsi boş uygulamalar yani indirdikten 5 dakika sonra silersin. Şahsen bana göre symbian uygulama değil de oyun fakiri.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
extra buttons koysunlar :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
whatsapp koysunlar o zaman kapananından :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tamam ne çıkıyo alıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt