kullanıcıadları
Üye
en iyi wp uygulamalarını da symbiana uyarlasa güzel olur![]()
Ahahah aynen

opera mobile windows phone için var mieğer yoksa flash eklentilı bir şekilde gelmesi gerekiyor bu en iyi 10 uygulama arasından. Konu için teşekkürler
![]()
ya zaten ie gayet başarılı ve yeterli ne gerek varYok hayır wp kendi motorunu kullanmayan tarayıcıları çalıştırmıyor.iOS gibi.

symbian için doğrudürüst uygulama mı varmış ki..!!! Bieaz da symbian ile kazıkladığı müşterilerini düşünüp symbiana uygulama çıkartsa bari..!
symbian 3 uygulamaları bölümüne girip bakabilirsin ne kadar yararlı ve adam akıllı uygulama olduğunu. Bana kalırsa symbian uygulamaları yeterli sayıda ve çoğu işe yarıyor ama oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kimse kalkıp symbian uygulaması az ve ise yaramıyor demesin. Sadece oyun eksikliği var
şimdiye kadar hep nokia kullandım. android veya ios fanı da değilim
ama harbiden çok sinirlendirdi nokia. 1.400 aldığımız telefonu bile 500 tl lik bir telefon geçiyor hem uygulama hemde performans açısından doğru değilmi şimdi 
tmm ben her gün bakıyorumç bende senden ios ve android mağazalarındaki uygılamalara bakmanı istiyorum ordaki uygulamalara baktıktan sonra symbian daki programlara uygulama demessin zatenşimdiye kadar hep nokia kullandım. android veya ios fanı da değilim
ama harbiden çok sinirlendirdi nokia. 1.400 aldığımız telefonu bile 500 tl lik bir telefon geçiyor hem uygulama hemde performans açısından doğru değilmi şimdi
![]()
extra buttons koysunlar![]()

whatsapp koysunlar o zaman kapananından![]()
O çoktandır vartamam ne çıkıyo alıyorum![]()
Kasımda hepsi çıkıyor Halis kardeşim 
Kasımda hepsi çıkıyor Halis kardeşim
![]()