Nokia E7'mi ? Htc Evo 3Dmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
Herkes Nokiaya kötü diyor Kendileri kullanmadıkları cihazlara iyi değil diyorlar.Herkesin yorumda söylediklerini doğru bularak nokia dışında bütün markaları öneriyorlar.Ben E7'yi kullanıyorum şimidi e7 bence hepsinden çok iyi 4 inç ekranı ve ince tasarımıyla çok iyi. hız konusundada çok yiyi bence e7 alınır.Yakında Nokia Belle güncelleştirilmeside oluyor.Batarya sorunda yok en az 5gün idare ediyor.

----------Eklendi @ 14:18:49 ---------- Yazıldı @ 14:03:51 ----------

Özellikle qwerty klavyesi insanı çok etkilyior.

rapman

rapman

Üye
ikiside birbirinden guzel

y n s c n

y n s c n

Üye
Herkes Nokiaya kötü diyor Kendileri kullanmadıkları cihazlara iyi değil diyorlar.Herkesin yorumda söylediklerini doğru bularak nokia dışında bütün markaları öneriyorlar.Ben E7'yi kullanıyorum şimidi e7 bence hepsinden çok iyi 4 inç ekranı ve ince tasarımıyla çok iyi. hız konusundada çok yiyi bence e7 alınır.Yakında Nokia Belle güncelleştirilmeside oluyor.Batarya sorunda yok en az 5gün idare ediyor.

----------Eklendi @ 14:18:49 ---------- Yazıldı @ 14:03:51 ----------

Özellikle qwerty klavyesi insanı çok etkilyior.

E7 Bench skorlarına giremiyor, Performans olarak bu 3 telefondan en güçlüsü Optimus 3D'dir.Nokia'yı kötülüyorlarsa bi nedeni vardır :oke:

blackcemre

Üye
Bana göre böyle size göre farklı olabilir.Size göre o telefon iyi bana göre E7 ve qpert klvye ve inceliği bana göre çok önemli

----------Eklendi @ 14:29:15 ---------- Yazıldı @ 14:26:50 ----------

O htc optimus 3d telefon yerine tablet gibi almak isteyenlere htcyi önerebilirim.Cep telefpnu olarak kullanmak isteyenler Nokia E7 veya N8 önerebilirm.

----------Eklendi @ 14:29:50 ---------- Yazıldı @ 14:29:15 ----------

Htc optimus Tablet gibi

MezraL123

MezraL123

Üye
Htclerde optimuslarda 4.3" ve e7den 0.3" büyük yani hiç bi farkı yok. Ayrıca 1.2 ghzlik çift çekirdekli işlemciler yanında 680 mhzlik işlemci ne kadar hızlı olabilir sence? İncelik demişsin ama kusura bakma da e7de n8de baya kaba bence. Yinede kendi düşüncen saygı duyarım. Ama emin ol bu kadar kişi aynı şeyi öneriyosa bi bildiği vardır..

Türe

Türe

Üye
aslında tasarım olarak ikisi de hoş değil bence ama illa ben bu ikisinden birini alacağım diyorsan htc evo 3d yi almalısın . İkisi de kalın ve kaba cihazlar karar senin aynı fiyata daha farklı ve güzel cihazlar mevcut xperia arc , gs2 gibi

blackcemre

Üye
Bana kalın değil size kalınsa bilemeyeceğim.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Sorman hata
Htc Evo 3D tabikide

blackcemre

Üye
HTC EVO da 3g ile görüntülü görüşme yok artık bu devirde görüntülü görüşülemeyen telefon mu kaldı.

IceTroll

IceTroll

Üye
Ayrıca 1.2 ghzlik çift çekirdekli işlemciler yanında 680 mhzlik işlemci ne kadar hızlı olabilir sence? İncelik demişsin ama kusura bakma da e7de n8de baya kaba bence. Yinede kendi düşüncen saygı duyarım. Ama emin ol bu kadar kişi aynı şeyi öneriyosa bi bildiği vardır..
söylediklerine katılıyorum arkadaşım ama atladığın bir nokta var; o bahsettiğin 1.2 Ghz işlemcili telefonlarda android yüklü, 680 ise symbian, şöyle anlatıyım android işletim sistemi için güçlü bir işlemci gerekir ki genelde 1 ghz üstü cihazlarda kullanılır. Symbian ise düşük işlemcide aynı performansı sağlar. yani 1 gzh android ile 680 mhz symbian aynı kapasitede çalışır.

blackcemre

Üye
söylediklerine katılıyorum arkadaşım ama atladığın bir nokta var; o bahsettiğin 1.2 Ghz işlemcili telefonlarda android yüklü, 680 ise symbian, şöyle anlatıyım android işletim sistemi için güçlü bir işlemci gerekir ki genelde 1 ghz üstü cihazlarda kullanılır. Symbian ise düşük işlemcide aynı performansı sağlar. yani 1 gzh android ile 680 mhz symbian aynı kapasitede çalışır.
Sana katılıyorum kardeş.

Lenneth

Üye

Git 680 mhz Symbian ile Opera Mobile kullan, sonra 1 ghz Androidle. Bu yaziya yine katilirsin ama gulmekten :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

bunlar hep lafta kalıyor. İcraat yok.
Nokia ^3 kullandığından beri tartışılıyor ve hâlâ icraat göremedik. Hâlâ symbian'lar androidlerin gerisinde. :oke:

y n s c n

y n s c n

Üye
. yani 1 gzh android ile 680 mhz symbian aynı kapasitede çalışır.

1 Ghz Android ve 800 Mhz ios aynı kapasitede çalışır güzel arkadasım. Symbian bu derecelendirmeye giremiyor henüz. :)

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
beyler Evo3d daha iyi :) bunu söylemeye bile gerek yok ama :) Babam e7 kullanıyo ordan biliyorum :)

futbol123

futbol123

Üye
htc tabiki adı yeter ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt