Nokia E72 ve Asha 203 [Satış Fiyatı Belirleyemiyorum]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheDieselboy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 ve Asha 203 [Satış Fiyatı Belirleyemiyorum]
Öncelikle merhaba arkadaşlar; (Konuyu yanlış kategori içerisine açtıysam bağışlayınız)

Ben Mersin'de yaşamaktayım, web ve grafik tasarımla uğraşıyorum. Elimde Nokia E72 ve Asha 203 var.d

Şimdi

E72'yi Adana'da bir sokak satıcısından ucuz olduğu için aldım fakat elimde patladı IMEI numarasını sorgulattığımda "kayıp/çalıntı" olarak sisteme geçmiş yani çalıntı çıktı. Cihazın hiçbir sorunu yok. Kasasında ufak tefek çizikler var sadece. Telefoncuya gitsem bana yedek parça fiyatı hesabına ne kadar verirler acaba?

Asha 203'ü bu yaz sonuna doğru Vatan Bilgisayar'dan aldım kutusu, aksesuarları, garanti belgesi falan herşeyi duruyor (garantisi devam ediyor) Bu cihazda hiçbir problem yok sadece ekranın sağ üst köşesine doğru 2 mm'lik çok ince bir çizik var. Ve tam cihazın mikrofonunun bulunduğu deliğin altında mikrofon deliği kadar ufak bir girinti oluştu. Yazılımsal/donanımsal hiçbir problemi bulunmuyor. Bu cihaza ikinci el fiyatı olarak ne kadar verirler acaba?

Not: İki cihazda da halihazırda MicroSD bulunmamaktadır.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Saygılarımla
The Dieselboy

jetpackjoyride

Üye
2sine 128 veririm

TheDieselboy

Üye
    Konu Sahibi
128 vermenizde illaki vardır bir bildiğiniz de, 128 biraz az değil mi acaba E72'yi geçtim hadi 203'ye 284 TL bayıldık ve fazla kullanmadım hep masanın üstünde yatış modundaydı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt