Nokia E72 Java Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

becon45

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Java Sorunu
Nokia E72 Telefonum Var Fakat TElefonumdan İnternetten OKey Oynamak İstiyorum ama Siteye Girdigimde Oyunu Oynamak İçin Java İstiyor JAvanin Sitesine girdim Fakat TElefonlara İnternetten JAva İndirilmez Telefonun Kendisinde Olması LAzım diyor Bunun Bi Cozumu VArmi Acaba

byavuz

Üye
sorunu çözmüş olmalısın sevgili becon

emredrmz

Üye
aynı şeyden bende müzdaripim e71 de flash videolar ve webteki java oyunları (okey tavla ) örneğin gamyun.nette nasıl açabilirim bilgisi olan paylaşabilirmi?

byavuz

Üye
gamyun olayı çözüldü
siteye girdiğinde cep gamyuna giriyorsun oradan yükledikten sonra girebiliyorsun oyuna

mehmetsinan56

Üye
ya bende yazılım gücnelledim ama şuan java yok msn e bağlanamıyorum :( yardımcı olurmusunuz lütfen?

MehmetErdaL

MehmetErdaL

Üye
benim telefon e55 bende telefonumda javaları oynatamıyorum
YARDIM LÜTFEN ???

halit066

Üye
arkadaşlar e72 java sorunu vardı ama ben çözdüm çk basit
telefona format çekmeye felan gerek yok
1-telefonun ayarlar-bölümünden dilini engılıs(ingizce yapın telefon açılıp kapanacaktır açılıp kapansın
2-telefon açıldıktan sonra java programını kurun kurduktan sonra kurdugunuz programı çalıştırı
kuracagınız programları hepsini kurun çalışrın hesinin çalıştığını göreceksiniz.
3-kuracağın program bittiyse telefonun ayarlarına tekrar girin dilini otomatik yapın .
4-telefon açılıp kapanınca bütün programların çalıtığını göreceksiniz
kolay gelsin

YasirN

YasirN

Üye
telefona Java sürücüsünün yuklendıgını ilk defa goruyorum :D

karasum54

Üye
kardes çok tesekkürler sayende tekrar oyun yükleyip oynayabiliyorum sorunu cözdük

ruya__gsm

Üye
nasıl

artist_kurtbeyi

Üye
arkadaşlar e72 java sorunu vardı ama ben çözdüm çk basit
telefona format çekmeye felan gerek yok
1-telefonun ayarlar-bölümünden dilini engılıs(ingizce yapın telefon açılıp kapanacaktır açılıp kapansın
2-telefon açıldıktan sonra java programını kurun kurduktan sonra kurdugunuz programı çalıştırı
kuracagınız programları hepsini kurun çalışrın hesinin çalıştığını göreceksiniz.
3-kuracağın program bittiyse telefonun ayarlarına tekrar girin dilini otomatik yapın .
4-telefon açılıp kapanınca bütün programların çalıtığını göreceksiniz
kolay gelsin

arkadaşım java programını nerden bulacağım benim telefon sıfırlandı da

güzelceada

Üye
bendede E72 var java için link paylaşabilcek var mı?

action_16

Üye
merhaba ben çakma nokia e 72 telefon aldım oyun yükleyemiyorum telefonum java destekleyen bi telefon yardım edin

ıchliebedich

Üye
java nerede

cskaa20

Üye
Arkadaşlar merhaba ben de bır e72 kullanıcısıyım bır sorunum var yardımcı olursanız sevınırım sımdı benım yukledıgım oyunların hıc bırını ve uygulamaların bır kısmını telefonum acmıyor fakat herkangı bır problen yada uyarı da vermıyor hıc bır hareket yok ustune basıyorum basıyorum hıc bısey olmuyor sızce nedenı ney olabılır ve bu sorunu nasıl cozebılırım sımdıden cok tesekkur ederım

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım tmm ıyı guzel dıyosun da java programı telefonun neresınde en azından java ısmı altında hıc bısey yazılı degıl hangı ısımle yer alıyor

emin4747

emin4747

Üye
Arkadaşlar Merhaba ;

öncelikle bilgiler için tşk.ler ama java programını nerden indiricez kuru kuru bilgi almak pek işe yaramıyo bence ayrıca tlfda java programı ile ilgili bişiyde maalesef bulunmuyor....

cskaa20

Üye
bnde onu yazdm arkdsım ama cwp yok

cskaa20

Üye
nokıann bır cozum bulması gerk bnce versıyona fln ıhtyac var

celalkahvecigil

Üye
cok tesekkur ederım muhtesemsınız yanı bu kadar basıt olması ınanılmaz cok cok cok sagolun emegıne saglık

Takipçi Satın Al

Üst Alt