Nokia E72 hayranlari ve sorunlari burda bulusalim!

Sponsorlu Bağlantılar

himajesty

Üye
Benim en sevdiğim özelliği tuş kilidi varken optik tuşun etrafındaki herhangi bir yön tuşuna basılı tuttuğumda kocaman saatin yazması :D
Saati sürekli kontrol eden birisi olarak çok hoşuma gidiyor :)

1905sss

Kapalı Hesap
Herşey çok güzel ama msn kesilnikle çalıştıradım "Mesenger kullanım dışı sonra deneyin uyarısı alıyorum"

Çözümü var mı acaba?

Sevgiler,

obenimdanam

Üye
arkadaşlar çok güzel bir tel bence. Daha önce N73 ve E66 kullandım. Her nekadar 5mp kamera olsa da N73 ün kalitesini aratıyor. Ana ekrana hızlı numara yazdığınızda biraz geç geliyor. şarj süresi gayet uzun gidiyor. Navigasyon da güzel. Kullandığım diğer tellere göre daha canlı diyebilirim. Ama e posta da sorun yapıyor bir türlü ayarlar olmadı ama ben yahoo kullanıyorum diğerlerinde denemedim. E posta ayarlarını yapınca (daha doğrusu yapamayınca) sürekli internete bağlı kalıyor. Bu yüzden kaç defa format çektim sayısı belli değil. Hatta telefonla birlikte gelen programlar kaldırılmıyor. Bu da eksiksiklik diyebilirim. Benim gözlemlerim bu kadar daha alalı 1 hafta oldu

nesto3

nesto3

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]her şeyini süper yapmıslar bir de sesini güzel yapsaylarmış iyi olurdu.[/SIZE][/COLOR]

nicco87

Üye
Arkadaşlar E72 de kullandığınız programlar nelerdir?Bende yeni aldım telefonu ve program arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

nicco87

Üye
Arkadaşlar E72 de kullandığınız programlar nelerdir?Bende yeni aldım telefonu ve program arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Blonde_Cat

Üye
arkadaşlar merhaba..telefonum E72..telefonuma animated duvar kağıdı uyguladığımda hareketli olmuyor ...ne yapmam lazım..?

deforze

deforze

Üye
free isms[türkce],ebuddy,opera mini,xpolere,skype,vhome ana ekran uygulaması,font zoomer,gift tailor,screen shoot,pyhton uygulamaları [telefon hackli]
dipnot: telefonum e5 ama e72 ile aynı sonucta e serisi kardes :)

----------Eklendi @ 23:48:15 ---------- Yazıldı @ 23:43:53 ----------

arkadaşlar çok güzel bir tel bence. Daha önce N73 ve E66 kullandım. Her nekadar 5mp kamera olsa da N73 ün kalitesini aratıyor. Ana ekrana hızlı numara yazdığınızda biraz geç geliyor. şarj süresi gayet uzun gidiyor. Navigasyon da güzel. Kullandığım diğer tellere göre daha canlı diyebilirim. Ama e posta da sorun yapıyor bir türlü ayarlar olmadı ama ben yahoo kullanıyorum diğerlerinde denemedim. E posta ayarlarını yapınca (daha doğrusu yapamayınca) sürekli internete bağlı kalıyor. Bu yüzden kaç defa format çektim sayısı belli değil. Hatta telefonla birlikte gelen programlar kaldırılmıyor. Bu da eksiksiklik diyebilirim. Benim gözlemlerim bu kadar daha alalı 1 hafta oldu

güncelleme saatini ayarla eposta dan

Blonde_Cat

Üye
sorumun cevabını kimse bilmiyor mu :(

mstf_l

mstf_l

Üye
bilmiyorum fazla duvar kagıtları ile ugrasmadıgımden :)

akula

akula

Üye
blonde ownskin temalarını yüklersen anca hareketli oluor ama sarjın canınada okuyor

Cuska

Üye
konuyu takip için yorum yazayım :)

Blonde_Cat

Üye
akula ownskin de yüklediğim oldu ama yine sonuç aynı...acaba bi program mı yüklemem gerek ?

seyhan21

Üye
herkeze merhabalar bende e72 kullaniyorum ama en sikayetci oldugum nokta RAM sorunu kesinlikle cok kotu telefonun %15 ini tek kullanabiliyorum bir cozumu var mi?? Lutfen yardim edin

akula

akula

Üye
akula ownskin de yüklediğim oldu ama yine sonuç aynı...acaba bi program mı yüklemem gerek ?

owinden indirdikten sonra menüde bi pro kuruluyor onun içinde animasyon aktif etmediysen olmas ama şarj dayandıramazsın ki ben sadece şarj yüzünden kaldırdım :)

Üst Alt