Nokia E72 Batarya Sallantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia E72 Batarya Sallantısı
Merhabalar forumdaşlarım ;
Kullandığım telefon hakkında sıkıntılardan bir tanesi daha, batarya sallantısı.
Sıfır alınan ancak power a basınca açılmayan telefon (SWAP MB) açıklamalı faturayla geri gönderilmiş , anakart değişimi yapılmıştır. Bataryanın sallantı halinde olduğunu farketmedim tesadüfen bugün farkettim , bataryayı takıyorum telefonu ters çeviriyorum batarya tak düşüyor hem de lap diye ,batarya yuvasındaki boşluk gözle görülür cinsten değil ama batarya yerinde durmuyor batarya orjinal yeni sıfır orjinal batarya almıştım onda da denedim aynı . Sorun telefonun anakartını değiştirdiklerinde kasadan oluşan sorun mu yoksa her E72 de olan bir sorun mu bu , batarya şişme payı diyebilirsiniz ama bu pay olamaz kapağını açıp telefonu ters çevirsem telefon kapanacak batarya düşecek resmen, Nokia E72 kullanan veya bilgidar olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum, servise vermeli miyim sizce ?

E 72 ile ilgili problem değil. Teknik bir hata. Servise ver. Ama geçici bir süre için kağıt sıkıştırmayı deneyebilirsin.

Şimdi 2 ihtimal var.

1.si Ya kasada problem var. Kısa yapılmış.

2.si Batarya küçük olabilir.

Garantiye göndermeden önce başka bir E 72 bataryası dene.

Ya da kendi bataryanı başka bir E 72'ye tak.Onda problem olmuyorsa sorun senin kasadadır.
Sorun senin bataryada ise yeni batarya al. Kasada ise garantiye gönder.

Eğer garantiye gönderecek olursan, batarya değişimi yapılması gerekiyorsa faturası ile birlikte vermeyi unutma.

Konu Sahibi

elimde 2tane orjinal batarya mevcut birisi telefonla gelen batarya diğeri de bataryanın göstergesinde sıkıntı var diye nokia shoptan aldığım 2.orjinal batarya, her ikisinde de sıkıntı olamaz herhalde. Bu bataryaları olmazsa bulabilirsem başka E72de deneyeyim, şimdi tekrar baktım da batarya bölmesinde boşluk var biraz , sorun kasada gibi sanki, cevap için

- - - Eklendi - - -

Eğer garantiye gönderecek olursan, batarya değişimi yapılması gerekiyorsa faturası ile birlikte vermeyi unutma.

olur faturayı da alır giderim , şu an zaten gidemem uzağım merkeze açıköğretim sınavlarım var 6 Ocak'ta o zaman veririm sanırım telefonu, zaten tek sorun da değil , telefonu kullandığımda (müzik, wifi)batarya göstergesi şak aşağı iniyor sonra telefonu bırakınca elden düzeliyor , gene kullanınca düşüyor dibe , bu sıkıntının batarya bölmesindeki boşluktan olma ihtimali var mı peki ?

%80 batarya bozuk. Kasa ile batarya arasında ki boşluğu alıp bataryanın altına doğru bant çekerek veya ufak bir parça kağıt koyarak al, birde o şekilde kullanmayı dene. Sorun devam etmesi gibi durumda cihaz ve faturası ile en yakın yetkili servis noktasına başvuru yapınız.

Konu Sahibi

her iki orjinal batarya da mı bozuk dostum ? O dediğini de uyguladım bugün şimdi fullken batarya zayıf , bu mesajları telefondan yazıyorum , sanırım bizim sorun serviste bitecek.

Bende E72 kullanıyorum bataryası biraz gevşek gerçekten kapak olmasa hemen düşüyor ama bi sorun yaratmadı şuana kadar.Şarj konusunda da bir sıkıntı olmadı.

Konu Sahibi
Bende E72 kullanıyorum bataryası biraz gevşek gerçekten kapak olmasa hemen düşüyor ama bi sorun yaratmadı şuana kadar.Şarj konusunda da bir sıkıntı olmadı.

ama rahatsız edici kapağı açıp bataryanın ön yüzünden bir şey bakmak istesek yanlışlıkla ters çevirsek cihazda zarar görür telefonda gereksiz yere kapanır.telefonu ters çevirince hiç oynamadan şap diye yere düşüyor mu yoksa biraz sallantı kasaya vurarak mı düşüyor batarya ? Bu arada mesajınız için

- - - Eklendi - - -

unutmadan sorayım müzik artı wifi kullanırken bataryanız fullken şak diye batarya zayıf uyarısı verdi mi hocam? şarj göstergesinde sıkıntınız var mı yani?

Aynen telefonu ters çevirince kapak açık olduğunda batarya hemen düşüyor. Müzik dinlerken veya wifi kullanırkende şarjımda bi sıkıntı yok gayet normal.

Konu Sahibi
Aynen telefonu ters çevirince kapak açık olduğunda batarya hemen düşüyor. Müzik dinlerken veya wifi kullanırkende şarjımda bi sıkıntı yok gayet normal.

peki hiç garantiye verdiniz mi batarya yuvası için versem bu durum normal deyip geri mi iade ederler mi acaba ? saçma bir kasa dizaynı kapağım açık olsa batarya düşecek. Diğer sorun da can sıkıcı şarj göstergesi sorunlu.

Çok rahatsız ediyorsa gönder garantiye ancak kafadan 1 ay sürer gelmesi. Telefona format atmayı denedinmi hiç ?

Konu Sahibi
Çok rahatsız ediyorsa gönder garantiye ancak kafadan 1 ay sürer gelmesi. Telefona format atmayı denedinmi hiç ?

evet hard format attım sorun aynı güncel sürümü tekrar yükledim aynı anakartta bir sorun var galiba elimde patlamadan vermek mantıklı. şarjın tak inmesi sinir bozucu ve şarjın 1 gün gitmesi sıkıntıyı arttırıyor. 2 orjinal batarya 1 gün gidiyor bir sorun var gibi. Sizin batarya durumu nasıl?

Pckopat*

Üye
kesinlikle kasadan benimde e72 var servise verdim telefon mahvoldu batarya düşüyo diye geri götürdüm bunun orijinali bu deyip geri almadılar hiçbirşey yapamadım dağıtıcaktım orayı bence hemen vakit geçirme git ver teli orijinal kasa takmalarını iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...