N95 de bataryanız erken bitiyorsa acil okuyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swaswaswa

Üye
    Konu Sahibi
N95 de bataryanız erken bitiyorsa acil okuyun
Arkadaşlar 2. El n95 aldım. Hoşuma Gitti ama Batarya süresi 3-4 Saat arasında Bitiyordu . Uzun Araştırmalarımdan sonra ( Bu sorunla ilgili Çoğu web siteye baktım ) n95 in bu batarya sorunu çoğu kullanıcıda oluyormuş.
n95 in bataryasının bitme sebepleri en çok şu olayda oluyormuş ..
Örneğin galeriye girdiniz hiç bir şey yapmadan çıkış diyerek menüye geldiğinizde galeri hala açık kalıyor ve bu da batarya süresini baya bi azaltıyor. Size yapabileceğiniz Yöntemleri Anlatıyım

- Bataryanız Ve şarj aletiniz orjinal olsun
- Handy Taskman Adında bi program var bunu tele kurun
- Bluetooth falan açık kalmasın fln demicem onlar zaten bataryayı sömürüyor
- Bataryanızı 1 yıldır falan kullanıyorsanız değiştirin

Bu arada Şunu da Diim kısa Devre sorunu Falanda olabilir Bunun En ii Belirtisi Teli Kulağınıza götürdüğünüzde Elektrik çarpması olacaktır. Böyle bi durumda Servise götürmeniz gerekmektedir .
Bide Bazı arkadaşlarımızın Şarj gösteren yerde sorunları Var. Bir gün falan Gidiyor Sonra 4 diş kaldığında Hemen bitme sorunu da var. Bu sorunuda fazla kafalarına takmasınlar Sizin telefonla alakalı bir durum yok. Yeni çıkan nokia telefonların hemen hemen hepsinde bu durum görülmektedir ( Örn: 5800 Xm)
Ha bu arda telefonunuzla gece yatmadan önce işiniz yoksa kapatın !

ALINTI DEĞİLDİR... KAFADAN SALLAMA BİLGİLER DE DEĞİLDİR... BEN YAPTIM ŞARJ SÜRESİ 2.5 ila 3 GÜN ARASINDA DEĞİŞİYOR... TEŞEKKÜRLER





 


Hasan

Üye
HandyTaskman i niye kurcaz :allalla:
 
denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Benim E63'te de aynı şekilde işlem kaydı ve rehber çıkış deyince kapanmıyor taskman ile sonlandırıyorum.Bendeki 5228'de ise ne galeri ne mesajlar ne rejber hiçbiri kapanmıyor ancak taskman hallediyor.
 
trsword52

trsword52

Üye
birde tema efektlerini kapatın
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
birde siyah temaları kullanın
 
Symbianist

Symbianist

Üye
Mantıklı. Sağolasin.
 
nfsnihat

nfsnihat

Üye
jbaktaskman ile arkaplanda açık kalan uygulamaları otomatik kapatabilirsin. Ayrıca elektrik carpması falan bunlar şehir efsaneleri. Telefonun bataryasının kutuplarına çıplak elle dokununca bile çarpmıyor. (1500 maH) çarpmıyor. Fizik kurallarına aykırı şeyler söylemeyin Allah için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt