Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia E71 'WLAN kullanımlı,GPRS'siz' MSN, Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
mlhemr
Üye
teşekkülerr
Üye
Nimbuzz'u önerdiğiniz için teşekkürler. Bende denedim çok güzel çalışıyor.. tekrar teşekkür ederim))
ramiz dayı
Üye
nimbuzz kaydolun programı indirin herşeye oluyo süper bi program.
E71 Nokia için ücretsiz kullanabileceğim (sadece WLAN ile) MSN MESSENGER arıyorum..indirdiklerim hep 30 gün sonra o olur bu olur falan diyor.. Bunun LİMİTSİZ FREE olanını bulabilir miyim? Yardım,Teşekkürler..
mrb ben nokıa e71e nasıl msn indire bilirim bana yardım cı olurmusunuz
asiyildiz123321
Üye
ya ben indirdim bu nimbuzz u evde kablosuzum var onu buluyor wlanla ama sifreyi kabul etmiyor evdeki kablosuzun şifresini giriyorum kabul etmiyor napmalıyım
--------------- Ekleme ---------------
ya bana yardımcı olurmusun bende e 71 kullanıcısıyım ama yapamadım maleseff turkcelin internet paketine kayıtlı olmammı gerekiyor evimde wlan var onu buluyo sifresini kabul etmiyor.nasıl apıcamm?
karshiyakali
Üye
ebuddy de oluyor arkadaşlar yalnız üye olmanız gerkiyor
dr.azrail
Üye
valla arkadaslar herkeze selam ılk olarak ayrıca bu sitenin adminine tşekkür ederim bende de e 71 var yenı aldım msn olarak slick kullanıyorum sizede tavsiye ederım ...
TRibLy*
Üye
yaa
nokia e serisinde wlan var nie N 73 de fln yok ya !!
aliiatalay
Üye
kardeşim teşekürlker ... bu ücretsiz bir olaymıdır ? birde arama işlemi ücretsiz nasıl hele bir el at bu konuyada ..
Kyle Broflovski
Üye
abi bırak onu yaaa xD eBuddy mobile messenger indrseenee,,ben onu kullanıyorm 4 senedir.. aynı anda facebook, msn, yahoo, gtalk, myspace, aim, hepsinin sohbetne baglanp sohbet edyosn... fotograf da gondereblyosn.... get.ebuddy.com
cevat53
Üye
süpersin dostum ya.....hep indirdiklerim hata veriyodu
serhat00
Üye
benim anlamadigim niye bu kadar tesekkur etmissiniz bu arkadasa ben iphone bolumunde o kadar uygulama paylasiyorum daha 31 tesekurum var
eci_bistro
Üye
annen görür oç
karahayalet26
Üye
sağolun
ayteen
Üye
türkçe karakter sorunu yaşıyorum ebuddymsnde yardımcı olursanız sevinirim çok aciiillll....