Nokia E71 'WLAN kullanımlı,GPRS'siz' MSN, Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

caparzo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 'WLAN kullanımlı,GPRS'siz' MSN, Yardım
E71 Nokia için ücretsiz kullanabileceğim (sadece WLAN ile) MSN MESSENGER arıyorum..indirdiklerim hep 30 gün sonra o olur bu olur falan diyor.. Bunun LİMİTSİZ FREE olanını bulabilir miyim? Yardım,Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: uğur bey, karpuzinyo, karahayalet26 ve 7 diğerleri

willrock

willrock

Üye
walla yha bulan warsa çok mahpule geçer.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sanırım Wlan destekleyen bir messenger programı arıyorsunuz..

Size nimbuzz'u öneririm.. dan indirip tele atabilirsiniz.

caparzo

Üye
    Konu Sahibi
Deneyeceğim,Saygılar

willrock

willrock

Üye
saol kardeş ama bunda msn e nasıl giricez programa giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum yanlış diyor. bu msn için diğil sanırım

Catty

Catty

Emekli Yönetici
saol kardeş ama bunda msn e nasıl giricez programa giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum yanlış diyor. bu msn için diğil sanırım

arkadaşım ilk önce bu programa kayıt oluyorsun..sonra programa girince seçenekler>ayarlar>topluluklar>ordan da windows live' yi seç kullanıcı adını şifreni gir açılır..unutma ki ilk önce programa ilk girişte tek seferlik abone olacaksın..mig33 kullandıysan bilirsin...kullanmadıysan dediğim gibi ilk girişte soracak sana abonelik açmanı..

willrock

willrock

Üye
hımm ilk defa kullanıcam hemen üye oluyorum ozaman çok saol kardeş.

--------------- Ekleme ---------------

Süper kardeş bu program denedim eline sağlık.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
hımm ilk defa kullanıcam hemen üye oluyorum ozaman çok saol kardeş.

--------------- Ekleme ---------------

Süper kardeş bu program denedim eline sağlık.

önemli değil iyi kullanmalar...

toorule87

Üye
Cok tesekkurler..

volpan

volpan

Üye
bu konuyla ilgili açılmış konu var konularda arayınız

adilemreadilemr

Üye
sağolasın kardeş

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Bu programda cok saglamdır. Arkadasındada bu varsa wlan-wifi üzerinden saatlerce bedava konuş. Istersen arkadaşın yurtdışında olsun. Güle güle kullanın!!!

synbynboy

synbynboy

Üye
merhaba yorumunu yeni gördüm.ben kullanıyorum ister gprs ile ister wlan ile çok süper girebiliyosun çok da kullanışlı linkini veriyorum şimdiden iyi kullanmalar

kralhack

Üye
arkadaşlar ebuddy de var Wlan ile çalışabiliyor... bir defa üye olun facebook ve diğer kullandığınız sistemleri de çok hızlı bir şekilde kullanabiliyorsunuz... dan indirebilirsiniz.

firstdefault

firstdefault

Üye
Arkadaşlar menü ye girin orada indirme diye bi bölüm var. telefonunuz için msn messenger in orijinal sürümünü indirir hepsinden kolay. yeni eklediler farketmemiş olabilirsiniz.

156asd156

Üye
ya cepten nete bağlan ebuddy yaz mobil sitesi karsına cıkıyo ona gir zaten telefonuna uygun uygulamayı veriyo sana

legendlove19

Üye
EyWaLLaH paYLaŞıM içiN TşK..xD

izmirlikral35

Üye
tşklr

tombaloz

Üye
arkadaşlar nib buza üyelik yaparken tel o girdim tell numaraı kimse göremez demi

Takipçi Satın Al

Üst Alt