nokia e71 program tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

fatjel

Üye
spb yi kurdum görüntüsü ara birimi harika fakat ses yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

muratpalio16

Üye
ses yok sayın adminler cevap verirmisiniz sessiz madem neden buraya koydunuz linki ?

goekhan58

Üye
sagol kardesim

steward

Üye
7sayfa yazı yazılmış sadece 4-5 cevap program isimleri. arkadaşlar sorunlarınızı forumda aratın bulacaksınız.
programlarıda aratın bi zahmet bulursunuz. vaktiniz yoksa verin telefoncuya yapsın. 2kelime birşey okucaz sayenizde sıkılıp siteden çıkıyoruz.

butunmehmet

Üye
tşkkürler

devil_man_o

devil_man_o

Üye
arkdaşım bak link koymama sebebimi söylemişim, sanırım diğer arkadaşla benle aynı sebeten dolayı, şu an telefonumda oyun ve program olarak toplam 100 app. var, şimdi E71 i yeni alan arkadaş yerine ben maxicepten tek tek bunlar bulup buraya benim link yazmam ne kadar akıllıca, porgram adlarını vermişiz, e bi zahmette maxicep denilen dev bir pro sitesi var yazıp bulmasıda size kalıyor, kaldı ki program linklerini buradan verirsek admin ler demezlermi yanlış yerde program istek bölümüne gidin yada önce maxicepte arayın, bu insanların server data base leri var, aynı sitede aynı programdan 100 tane link koysa önüne gelen işler karışır. bilmeden konuşmayalım BAN yazmak kolay ama önce düşünelim rica ederim.

kardeş katılıyorum sana lütfen saygı gösterelim:megafon:

lemaynak

lemaynak

Üye

kardeş katılıyorum sana lütfen saygı gösterelim:megafon:

elinize sağlık. ben sadece 1 defa okudum önerdiğiniz programları ve ilk aklıma gelen sitede aramak oldu. tek tek aradım ve fazlasıyla sonuç aldım. bu programlar bi harika hepsini kullanıyorum. varmı başka kardeşlerim.

hayabusa69

Üye
arkadaslar bunların toplu oldugu biryer yokmu indirelim :(

tolgatorun55

Üye
nokia e71e uyumlu tv kumanda programı varmı arkadaslar? varsa ben denedim bikaç tane yuklemedi ..

immortal_1

Üye
çok tşekürler...

--------------- Ekleme ---------------

teşekürler

realite90

Üye
süpersiniz çok işime yaradı teşekkürler

enesd89

Üye
ben telefonun kendı gps programını kullanıyorum fakat yetrlı gelmıyo yanı navıgasyon işini yapamıyorum ne yukleyebılırım sımdıden tesekkuler...

vesselamlan

Üye
teşekkürler

emrahh_006

Üye
selam söyledğin çoğu şeyi indirdm teşekkür ederm ama handy paketinin içindeki hiçbir dosyayı açamadım handynin her programı için desteklenmiyor felan diyo:S

sa43t

Üye
sıtede var demıssın ama nerden ulasacagım solermısın sana zahmet

frost8

Üye
bu programları nası kurucaz tel e bi turlu cozemedim ,anlatanın gözünün çapaanı yicem :)

knight rider

knight rider

Üye
Bu önerilen programlar nokia e71 hacklenmeden de kullanılıyor mu? Bir de telefonu hacklemenin bir zararı var mı? Teşekkürler

imaj_ım

Üye
GOOGLE DEN DİREK YAZ.ATIYORUM GARMİN XT E71 YAZ MAXİCEP SİTESİ ÇIKIO GİR DİREK İNDİRİLİYOR.PROGRAMLARI ARAYAN ARKADAŞ İÇİN BELİRTİYORUM:oke:

kerimuygun07

Üye
iyide aga bunları nerden nasıl ındırcez onların lınklerını de meıl atarsanız cok sevınırım [email protected]

grkn__

grkn__

Üye
Arkadaşlar malumunuz e71'deki nokia sürümü olan media player (real player) gerçekden çok kötü ben mp4 video klipleri düzenliyorum ama gelin görünki telefondan oynatırken donuyor, takılıyor vs. Samsungda felan süper izleniyor ki ben sorunun 'player'dan olduğunu tahmin ediyorum. e71 için güzel mp4 videoları oynatabileceğimiz player biliyorsanız lütfen alıntı yazarak cvp atnızı. Teşekkürler... :)

Birde dns değiştirerek youtube'a girme mevzuunu yapabilen lütfen banada anlatsın. 5800, x6 da felan arkadaşlarım işyerinde çatır çatır giriyor ama ben e71 ile maalesef giremiyorum. Lütfen bilen birisi yardım etsin...

Takipçi Satın Al

Üst Alt